Mâine, 20 iulie 2025, Atelierul de Palanețe și Dolce Tradițional deschid un nou punct de lucru, în Cheile Turzii.
Astfel, iubitorii de palanețe de bună calitate se vor putea înfrupta cu ele, chiar și la o ieșire la munte.
„Mâine deschidem porțile într-o nouă locație magică – jos pe platou la Cheile Turzii!
Vă așteptăm cu palanetele noastre tradiționale, cunoscute pentru gustul autentic și calitatea de necontestat, acum într-un decor nou, gândit special pentru localnici și turiști.
Tradiția întâlnește prospețimea unui nou început. Hai să gustăm împreună din ce-i mai bun! ”, transmit cei de la Atelierul de Palanețe.
Ionuț Pîrvu, administratorul Dolce Tradițional & Atelierul de Palanețe, a transformat meșteșugul palanețelor într-un adevărat trend culinar, la Turda, iar bucatele sale pregătite în cuptoare tradiționale au devenit un „trebuie” pe mesele turdenilor.