spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

E timpul pentru schimbare!­čŚú

spot_img

├Än ultimele dou─â decenii, jude╚Ťul Cluj a ├«nregistrat o cre╚Ötere impresionant─â, dar aceast─â cre╚Ötere a adus ╚Öi costuri: administra╚Ťia public─â a uitat de noi, cei ce tr─âim ╚Öi muncim aici! Acum, mai mult ca oric├ónd, avem nevoie de un Cluj al oamenilor, un Cluj pentru oameni.­čźé

­čôŹAvem nevoie de locuin╚Ťe sociale pentru tineri, pentru ca ace╚Ötia s─â aib─â asigurat un punct de plecare solid ├«n via╚Ťa de adult. Tinerii sunt resursa noastr─â strategic─â ╚Öi trebuie s─â s─â-i ajut─âm s─â-╚Öi construiasc─â viitorul aici, acas─â!

­čôŹAvem nevoie de parcuri tehnologice ╚Öi industriale cu accent pe inova╚Ťie, care s─â creeze noi locuri de munc─â bine pl─âtite pentru clujeni. Dezvoltarea economic─â local─â este cheia pentru) o comunitate sustenabil─â.

­čôŹAvem nevoie de programele de sus╚Ťinere a produc─âtorilor locali, pe care trebuie s─â ├«i ajut─âm s─â ├«╚Öi promoveze ╚Öi s─â ├«╚Öi desfac─â produsele: produse bio, s─ân─âtoase, cu care ne m├óndrim ╚Öi care trebuie s─â ajung─â pe mesele noastre!

­čôŹAvem nevoie de un sistem de s─ân─âtate modern, care s─â ne asigure tuturor accesul la servicii medicale de calitate, Vrem s─â fim siguri c─â s─ân─âtatea noastr─â ╚Öi a celor dragi nou─â este pe m├óini bune, ├«n orice moment.

­čôŹAvem nevoie de infrastructur─â rutier─â modern─â ╚Öi eficient─â, care s─â interconecteze tot jude╚Ťul, pentru a ne deplasa ├«n siguran╚Ť─â.

Toate aceste obiective pot fi atinse doar cu ajutorul unei echipe unite și performante!

ÔťůEchipa de candida╚Ťi ai PSD Cluj pentru Consiliul Jude╚Ťean este format─â numai din profesioni╚Öti: ingineri, juri╚Öti, economi╚Öti ╚Öi profesori ÔÇô oameni cu experien╚Ť─â ├«n administra╚Ťia public─â ╚Öi care sunt preg─âti╚Ťi s─â r─âspund─â punctual ╚Öi concret nevoilor noastre, ale clujenilor.

­čî╣Din 9 iunie, red─âm Clujul oamenilor! Din 9 iunie, ├«ndr─âznim s─â vrem mai mult!

­čŚúHaide╚Ťi al─âturi de noi s─â facem din Cluj un loc mai bun pentru to╚Ťi!

Echipa consilierilor jude╚Ťeni PSD Cluj – ├Ämpreun─â pentru Cluj.
Împreună pentru Oameni!

CMF:21240002

spot_img
spot_img
spot_img