spot_imgspot_img
spot_img

Pe aceeași temă

te-ar putea interesa

Ucigasul de la Turda – arestat preventiv

RefleqtMedia a aflat noi detalii despre omorul care a...

Al doilea omor in cateva zile, la Turda

Turda a devenit un oras periculos, in care poti...

I-au furat masina, in Turnu Severin

Rares Florea, tinichigiul din Campia Turzii care repara avariile...

Moonlight Rescue 2024, exercițiu complex de salvare pe timp de noapte

Un exercițiu național Salvamont în premieră s-a desfășurat în...

(Video) Alcoolul si urmarile lui

Un accident rutier care se putea termina groaznic a...

𝗔𝗹𝗲𝘅𝗮𝗻𝗱𝗿𝘂 𝗖𝗼𝗿𝗱𝗼ș: Județul Cluj are nevoie de infrastructură SMART – 𝗠𝗼𝗯𝗶𝗹𝗶𝘁𝗮𝘁𝗲 ș𝗶 𝗳𝗹𝘂𝘅 𝗿𝘂𝘁𝗶𝗲𝗿 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗱𝗲𝘇𝘃𝗼𝗹𝘁𝗮𝗿𝗲

În urmă cu 12 ani, în perioada în care eram senator al României, am demarat activitatea de lobby și de sensibilizare a autorităților cu privire la o legătură rutieră între Autostrada A3 și Drumul Național E81/E60. Iată că, după multă vreme, acum se lucrează la Drumul Expres A3 – Tureni! Iată cum s-a dovedit că aveam dreptate, solicitând guvernelor să investească în acel proiect!

Acum, județul Cluj este într-un moment unic pentru întreaga sa istorie, în care – dacă se vor implementa o serie de măsuri foarte importante – acest județ are toate șansele să devină cel mai dezvoltat și mai important din întreaga Românie!

În calitate de președinte al Consiliului Județean Cluj voi realiza alocări bugetare pentru trecerea infrastructurii rutiere și feroviare din modul „e ok și așa” la modul „SMART”!

  • Județul Cluj ARE NEVOIE de sistem de transport public integrat care să conecteze zonele urbane, metropolitane și intrajudețene;
  • Județul Cluj TREBUIE SĂ INVESTEASCĂ într-un sistem de tip Smart Urban Mobility pentru decongestionarea traficului urban
  • Județul Cluj NU TREBUIE SĂ RATEZE ȘANSA construirii de inele rutiere, centuri urbane și pasaje pentru fluidizarea traficului
  • Nu în ultimul rând, pentru dezvoltarea turismului, PROPUN realizarea unor noduri feroviare cu ieșire către zona de munte (stațiunea Băișoara).
    Doar cu o gândire „înafara cutiei”, cu investiții curajoase și cu o viziune pe termen lung putem să ducem județul Cluj la un nivel superior, atât administrativ, cât mai ales al dezvoltării urbanistic – edilitară!

𝗖𝗟𝗨𝗝𝗘𝗡𝗜, î𝗻 𝟵 𝗶𝘂𝗻𝗶𝗲, 𝗥𝗘𝗗Ă𝗠 𝗖𝗟𝗨𝗝𝗨𝗟 𝗢𝗔𝗠𝗘𝗡𝗜𝗟𝗢𝗥!

𝗔𝘃𝗲ț𝗶 Î𝗡𝗖𝗥𝗘𝗗𝗘𝗥𝗘 î𝗻 𝗺𝗶𝗻𝗲 ș𝗶 î𝗻 𝗘𝗖𝗛𝗜𝗣𝗔 𝗣𝗦𝗗 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗖𝗢𝗡𝗦𝗜𝗟𝗜𝗨𝗟 𝗝𝗨𝗗𝗘Ț𝗘𝗔𝗡 𝗖𝗟𝗨𝗝!

𝗔𝗹𝗲𝘅𝗮𝗻𝗱𝗿𝘂 𝗖𝗢𝗥𝗗𝗢Ș,
Candidat la funcția de
𝐏𝐑𝐄Ș𝐄𝐃𝐈𝐍𝐓𝐄 𝐀𝐋 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐈𝐋𝐈𝐔𝐋𝐔𝐈 𝐉𝐔𝐃𝐄Ț𝐄𝐀𝐍 𝐂𝐋𝐔𝐉

spot_img
spot_img