spot_img
spot_img

EXCLUSIV: PMP Turda vor să-i denigreze pe Cristian Matei, dar și pe ceilalți candidați, folosindu-se de un sondaj FALS, fabricat! (RefleqtMedia ARE DOVADA!)

spot_img

Date:

Share post:

spot_img

În dragoste, război și campania electorală se spune că este permis orice, dar nu atât timp cât mass-media stă la pândă și veghează ca partidele politice DISPERATE, MINCINOASE, POPULISTE ȘI MANIPULATOARE să nu-și bată joc de electorat.

PMP Turda (cel mai mincinos și manipulator partid politic înscris în campania electorală de la Turda) și-a dat seama că turdenii nu mai înghit minciunile și bagatelele lor, astfel că au găsit o nouă formulă prin care încearcă să împuște doi iepuri dintr-o lovitură: să MINTĂ POPULAȚIA TURDEANĂ și SĂ ÎL DENIGREZE PE CAMPIONUL FONDURILOR EUROPENE ȘI AL ADMINISTRAȚIEI PUBLICE LOCALE DIN TRANSILVANIA, CRISTIAN OCTAVIAN MATEI – favoritul tuturor sondajelor pentru a cîștiga „la pas” Primăria Turda.

Pentru a-și atinge aceste două țeluri, Partidul Merelor Putrezite, al minciunii și al populismului ieftin s-a hotărât să creeze un sondaj de opinie. L-au creat pe o platformă ieftină, Poll Maker, de unde SE POT ȘTERGE VOTURILE CU CARE NU EȘTI DE ACORD.

 

Ca să pară independenți, au postat acest sondaj mincinos și manipulator pe site-ul stiridinturda.ro, care are UN SINGUR BANNER ELECTORAL, cel al lui Cristian Lungu, președintele PMP Cluj (despre care vă vom prezenta noi dezvăluiri, într-un articol ulterior).

Dar. pentru că mașina de vot a PNL-ului și a lui Cristian Matei FUNCȚIONEAZĂ, indiferent de tentativele de fraudare ale PMP-ului, ce s-au gândit slugile lui Adrian Nap, să voteze de mai multe ori și să-și coordoneze eforturile prin intermediul propriului lor grup de Whatsapp.

Ei bine, pentru că Dumnezeu NU ȚINE NICIODATĂ CU MINCINOȘII și cu PUTUROȘII IUBITORI DE FUNCȚII PUBLICE, RefleqtMedia a primit acces, fără ca Nap să știe, la discuțiile de pe grup.

După cum vedeți, papagalii vorbitori din PMP Turda, cei care pe rețelele de socializare pozează în sfinții arhangheli, nu sunt altceva decât niște MINCINOȘI, MANIPULATORI, care se folosesc de platforme ieftine și de site-uri „pitice” pentru a se umfla în pene, precum curcanii.

Băieți, curcanii – oricât de umflați ar fi în pene, tot în cuptor sfârșesc! Degeaba vă plângeți voi că sunteți „șantajați” de cineva sau de altcineva, că voi – defapt – sunteți cei mai mari mincinoși din politica locală.

Pe de altă parte, prin acțiunile lor, de a șterge voturile PNL-ului și ale lui Cristian Matei și de a le umfla pe cele ale lui Andrei Suciu, PMP Turda confirmă teoria lansată de RefleqtMedia în urmă cu o lună: ÎNTRE PMP ȘI USR PLUS EXISTĂ UN BLAT POLITIC!

RefleqtMedia are atât sondajul realizat de IRES (Vasile Fucking Dâncu) în martie, cât și sondajul realizat de Curs-Avangarde … și în ambele, PMP Turda NU TRECE DE 5%.

De altfel, ASTĂZI, vă vom arăta cum NICI MĂCAR LIDERII PMP-ULUI NU CRED ÎN VICTORIA LUI EMIL MOLDOVAN!

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Lucrari in ritm alert, la o gradinita din Turda

🏗 Avansează lucrările de modernizare din cadrul proiectului Reabilitarea, extinderea și dotarea Grădiniței cu program prelungit Sfânta Maria...

Cristian Matei, mesaj de felicitare pentru elevii de 10 ai Turzii

Turda are elevi de nota #10! 💟   Dragi absolvenți ai claselor a VIII-a, vă felicit pentru rezultatele bune obținute...

El este singurul elev de 10 curat la Evaluarea Națională, din zona Turda-Câmpia Turzii

Șeful de Promoție al Școlii Gimnaziale „Ioan Opriș” din Turda, David Ciutureanu, a reușit să obțină media 10...

Bărbat din Vaslui, arestat preventiv de Judecătoria Turda, după ce a fost arestat de polițiștii din Câmpia Turzii, fiindcă a făcut scandal în autocar,...

E frumoasă România, nu-i așa? Atât de frumoasă încât oameni care locuiesc în diverse zone ale țării ajung...
spot_img

Schimbari in Consiliul Local Luna – iese Galea, intra Cucerzan

In aceasta seara, organizatia PSD Luna a remis un comunicat de presa prin care anunta unele schimbari in componenta partidului si a grupului de...
%d bloggers like this: