spot_img

(VIDEO) Șapte apartamente s-au făcut scrum, într-un incendiu, la Florești

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

Pompierii din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Cluj-Napoca au intervenit la un incendiu care a afectat un bloc de locuințe din comuna Florești.

La fața locului au fost trimise șapte autospeciale, iar apelul de urgență a venit în jurul orei 15:01. Ajunși la fața locului, pompierii au constatat că flăcările s-au manifestat generalizat, cuprinzând acoperișul imobilului, care era format și din elemente de lemn.

De asemenea, vântul a favorizat propagarea flăcărilor. Acestea s-au manifestat pe o suprafață de aproximativ 400 mp și au distrus complet șapte apartamente.

De asemenea, încă două apartamente sunt afectate în proporție de 50%. Toți locatarii s-au auto-evacuat și nu au existat victime.

Ulterior, o femeie de 43 de ani a suferit un atac de panică și a fost consultată de echipajul SMURD, fără a fi transportată la spital.

Misiunea pompierilor s-a încheiat în jurul orei 19:00. O comisie special întocmită va stabili cauza de la care a pornit incendiul.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Crimă în zona de munte a Clujului? O târgumureșeancă a dispărut în condiții suspecte

La data de 23 mai a.c., în jurul orei 13.05, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată prin apel...

Cu burta la gură, înainte de majorat – vezi câte mame minore are județul Cluj

În conformitate cu statisticile europene publicate recent, România se numără printre țările cu cele mai multe mame minore. Pornind...

VIDEO – Două persoane rănite în accidentul de pe Centura Vâlcele – Apahida

Două persoane au fost rănite în tamponarea în lanț petrecută pe Centura Vâlcele-Apahida. „Până în acest moment, trei persoane...

Accident rutier FOARTE GRAV pe Centura Vâlcele – Apahida

4 autoturisme sunt implicate, chiar acum, într-un accident rutier petrecut pe centura Vâlcele - Apahida. La fața locului intervin...
spot_img

INVICTUS GAMES 2019 – Câmpia Turzii – pe harta traseului “Ștafeta Veteranilor”

Când vorbim despre Invictus, vorbim despre un mod de viaţă exemplar, modelul învingătorului, al luptătorului care îşi depăşeşte în permanenţă limitele. Acest proiect a...
%d bloggers like this: