spot_imgspot_img
spot_img

Pe aceeași temă

te-ar putea interesa

Ucigasul de la Turda – arestat preventiv

RefleqtMedia a aflat noi detalii despre omorul care a...

Al doilea omor in cateva zile, la Turda

Turda a devenit un oras periculos, in care poti...

I-au furat masina, in Turnu Severin

Rares Florea, tinichigiul din Campia Turzii care repara avariile...

Moonlight Rescue 2024, exercițiu complex de salvare pe timp de noapte

Un exercițiu național Salvamont în premieră s-a desfășurat în...

(Video) Alcoolul si urmarile lui

Un accident rutier care se putea termina groaznic a...

Unii se bazează, în continuare, pe rampe clandestine

Deși, conform legii, majoritatea rampelor dedicate deșeurilor vegetale, denumite și rampe clandestine, de la Câmpia Turzii au fost închise, încă mai există persoane care aruncă gunoaiele unde apucă.

Începând cu data de 1 iunie 2021, Primăria Municipiului Câmpia Turzii și Compania de Salubritate SA au demarat o campanie de închidere a tuturor rampelor clandestine de deșeuri din localitate.

Au fost închise rampele de pe strada George Coșbuc, Iancu Jianu, Dr. Ioan Rațiu, chiar și Republicii, doar că rampa de pe Republicii a fost „redeschisă” de niște cetățeni „binevoitori”.

După cum se vede din fotografia pe care RefleqtMedia a primit-o chiar ieri, în ciuda avertismentelor postate de Primărie la locurile fostelor rampe de deșeuri, încă mai există oameni care își lasă gunoaiele unde apucă.

Acesta este doar unul dintre cazurile în care persoanele din oraș ignoră sau sfidează legea și, în lipsa unor camere de supraveghere amplasate CHIAR LÂNGĂ fostele rampe clandestine va fi foarte greu să fie identificate și trase la răspundere acele persoane care iau legea în râs.

Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img
spot_img