26.5 C
Turda
Sunday, July 31, 2022
spot_img
HomeȘtiri TurdaTurda Dog Show - o încântare pentru pasionații de gen

Turda Dog Show – o încântare pentru pasionații de gen

Date:

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Pentru prima dată la Turda și pentru prima dată la Salina Equines, Turda Dog Show, evenimentul organizat în week-endul care a trecut, a reprezentat un „breakthrough” pentru Asociația Chinologică Turda care, vreme de câțiva ani a fost exilată la Viișoara, din lipsa unei locații potrivite pentru o expoziție de câini.

Un aport important în organizarea evenimentului l-a avut chiar Primăria Turda, care a fost parteneră a Asociației Chinologice, lucru reliefat chiar de primarul – Cristian Octavian Matei.

„În acest sfârșit de săptămână a avut loc la Salina Equines expoziția chinologică – ????? ??? ????. ?

Au fost prezentați 1200 de câini din toate rasele recunoscute de Federația Chinologică Internațională, iar jurizarea a fost realizată de un corp de arbitri internaționali. Vremea a fost superbă și toți cei prezenți s-au putut bucura de un eveniment relaxant în aer liber.

Felicitări Asociației Chinologice Turda pentru organizarea acestui eveniment!”, a spus Cristian Matei.

Să sperăm că astfel de evenimente se vor înmulți la Turda, deoarece turismul se primenește prin intermediul evenimentelor, iar Turda – fiind oraș turistic – are nevoie de cât mai multe evenimente, pe toate palierele cultural – sportive.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: