spot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Speranță pentru Ariana – Primăria, Rotary, Pro Assisto și mediul de afaceri sar în ajutorul fetei

Comunitatea din Câmpia Turzii nu a rămas impasibilă în ceea ce o privește pe adolescenta, Ariana Chirilă, despre care presa locală a scris, în cursul săptămânii trecute.

Astăzi, în „Sala Europa” a Primăriei Municipiului Câmpia Turzii a avut loc o conferință de presă susținută de edilul municipiului – Dorin Lojigan.

Acesta a fost însoțit de președinta Asociației Pro Assisto, Floriana Prahoveanu, precum și de guvernatorul Districtului Rotary România – Republica Moldova, Florin Daniel Mărginean.

Scopul conferinței de presă a fost promovarea evenimentului „Ariana are nevoie de un miracol. Fii parte din el!”, care va avea loc în data de 8 martie, de la ora 13:00, pe platforma betonată din Parcul Municipal Berc.

În cadrul acelui eveniment, șefii bucătari din cadrul Asociației Culturale Euro Est Alternativ vor găti peste 1000 de porții de mâncare, care vor putea fi cumpărate de ORICINE, iar banii oferiți de cetățeni vor fi donați familiei Arianei Chirilă.

De asemenea, potrivit spuselor domnului primar, Dorin Lojigan, toate societățile comerciale de pe platforma industrială au contribuit cu donații și sponsorizări, în conturile Asociației Pro Assisto, iar acești bani vor fi direcționați către familia Arianei.

„Este fantastic să descopăr, încă odată, exemplul de solidaritate socială pe care-l dă comunitatea din Câmpia Turzii”, a declarat Dorin Lojigan, primarul Municipiului Câmpia Turzii.

Tot în cadrul evenimentului mai-sus menționat va avea loc un campionat de fotbal, iar Lojigan invită toate instituțiile publice să-și facă echipe și să participe la campionat, iar fondurile vor fi donate tot către Ariana.

Fata are nevoie de peste 150.000 de euro, pentru cheltuielile operațiilor care i-ar putea salva viața, cazare și masă în Germania.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img