Sunday, July 14, 2024
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Știri similare

spot_img

Related Posts

Săptămâna aceasta, coaliția CiuCio anunță pachetul măsurilor de austeritate – iată DOUĂ MĂSURI care LIPSESC!

Pe fondul deficitului bugetar de 25 de milioane de lei, coaliția CiuCio se pregătește să anunțe noul pachet al măsurilor de „redresare a economiei”. Nu vă vom prezenta aceste măsuri, deoarece sunt o frecție la un picior de lemn, caracteristică pesede și penele.

În schimb, RefleqtMedia vă prezintă DOUĂ MĂSURI FOARTE BUNE, care nu se vor aplica.

  1. Interzicerea cumulării pensiei cu salariul din sistemul public – această măsură FOARTE BINE VENITĂ lipsește din pachetul de măsuri. Dacă se lua, scăpam de toți septuagenarii plătiți în plus, pe lângă pensie, și de toți pensionarii din MAI și MApN care s-au angajat trântori.
  2. Scoaterea pensiilor speciale – nici această măsură nu se regăsește în pachetul de austeritate, deși ar degreva bugetul țării cu peste 150 de miliarde de lei vechi. De ce dracu să se regăsească, doar somnambulii din Parlament, hoții de prin primării, corupții din parchete și judecătorii, practic toți ăia care mâncă, beau și … pe banii poporului trebuie să primească și pensie babană, cu care să cotizeze la PSD-u, PNL-u, PLM-u sau la ce mai cotizează ei.

Deci … rămâne cum am stabili. Măsurile de redresare economică a coaliției CiuCio îs frecție la picior de plastic! 

spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social

Popular Articles