fbpx
spot_img
spot_img

Reacție „delicioasă” a cetățeanului care a aruncat deșeuri aiurea: „Îi spun la doamna patroană să-și ….”

spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -

Poliția Locală Câmpia Turzii l-a identificat, legitimat și sancționat drastic pe cetățeanul care a aruncat, ieri, gunoaie, pe rampa de desființată de pe strada Republicii.

- Advertisement -
- Advertisement -

Pus în fața faptului împlinit și în perspectiva de a fi amendat, cetățeanul a avut o reacție „delicioasă”, presărată cu cuvinte obscene, pe care nu le putem reproduce în cele ce urmează, lăsându-vă pe dumneavoastră să le ascultați.

 

Vă reamintim că în cursul după-amiezii de ieri, cetățeanul a fost surprins de camerele de luat vederi ale Primăriei în timp ce arunca deșeuri din mașină pe rampa închisă de pe strada Republicii.

Referitor la întâmplarea de ieri, Primăria Câmpia Turzii a remis un comunicat de presă pe care vi-l prezentăm în cele ce urmează: 

𝐓𝐨𝐥𝐞𝐫𝐚𝐧ță „𝐳𝐞𝐫𝐨” 𝐟𝐚ță 𝐝𝐞 𝐧𝐞𝐬𝐢𝐦ț𝐢𝐫𝐞 ș𝐢 𝐢𝐠𝐧𝐨𝐫𝐚𝐧ță!

În ciuda faptului că, încă din luna iunie, am desființat rampele clandestine de deșeuri, există persoane care își bat joc de lege, administrație și cetățeni.
 
Un caz concret este cel al persoanei din imaginile video care, ieri, în jurul orei 16:20, a depozitat gunoaie, provenind de la o asociație din Comuna VIIȘOARA, într-o rampă proaspăt desființată de pe strada Republicii.
 
Demonstrând o ignoranță totală și o sfidare evidentă la adresa cetățenilor, persoana identificată de Poliția Locală a aruncat gunoaiele la întâmplare.
 
𝐕ă 𝐫𝐞𝐚𝐦𝐢𝐧𝐭𝐢𝐦: 𝐏𝐑𝐈𝐌Ă𝐑𝐈𝐀 𝐌𝐔𝐍𝐈𝐂𝐈𝐏𝐈𝐔𝐋𝐔𝐈 𝐂Â𝐌𝐏𝐈𝐀 𝐓𝐔𝐑𝐙𝐈𝐈 𝐀 𝐌𝐎𝐍𝐓𝐀𝐓 𝐂𝐀𝐌𝐄𝐑𝐄 𝐃𝐄 𝐒𝐔𝐏𝐑𝐀𝐕𝐄𝐆𝐇𝐄𝐑𝐄 𝐋𝐀 𝐓𝐎𝐀𝐓𝐄 𝐑𝐀𝐌𝐏𝐄𝐋𝐄 𝐃𝐄𝐒𝐅𝐈𝐈𝐍Ț𝐀𝐓𝐄 Ș𝐈 𝐌𝐎𝐍𝐈𝐓𝐎𝐑𝐈𝐙𝐄𝐀𝐙Ă 𝐀𝐓𝐄𝐍𝐓 𝐙𝐎𝐍𝐄𝐋𝐄 𝐂𝐔 𝐏𝐎𝐓𝐄𝐍Ț𝐈𝐀𝐋 𝐂𝐑𝐈𝐌𝐈𝐍𝐎𝐆𝐄𝐍
 
Din nefericire pentru el, cetățeanul ignorant și care a demonstrat o clară lipsă de bun simț, a fost identificat și a fost sancționat cu amendă de 3000 de lei!
 
De asemenea, a fost obligat să adune toate gunoaiele de pe domeniul public.
Pentru cei care se gândesc că e o idee bună să-și bată joc de oraș, vă spun direct: LEGEA SE RESPECTĂ! Lăsați nesimțirea și lipsa de educație la o parte, conformați-vă regulilor și
𝗥𝗘𝗦𝗣𝗘𝗖𝗧𝗔Ț𝗜-𝗩Ă 𝗩𝗘𝗖𝗜𝗡𝗜𝗜 Ș𝗜 𝗖𝗢𝗡𝗖𝗘𝗧ĂȚ𝗘𝗡𝗜𝗜!
 
Nu mai acceptăm scuze! Nu mai acceptăm explicații puerile!

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Comentarii

%d bloggers like this: