spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Raisa – o fetiță de un anișor – are nevoie de ajutorul nostru pentru a învinge cancerul!

La vârsta la care mulți copii descoperă viața, cu inocența și ghidușia copilăriei fragede, Raisa Peagu a fost diagnosticată cu una dintre cele mai agresive forme de cancer: Leucemie acută mieloidă. Această formă de cancer afectează celulele din sânge, precum și cele din măduva spinării.

Înainte ca medicii să poată să înceapă tratamentul pentru micuță, i-au fost descoperite metastaze la ficat și rinichi, ceea ce a îngreunat și mai mult lupta cu teribila maladie.

„Raisa nu mai are nicio șansă, îi mai dăm 3 zile de viață. Asta mi-au zis la spital în România.

Sunt Maria, mama fetiței mele de doar un anișor, Raisa, și nu am să renunț niciodată să lupt pentru viața fetiței mele! Ea este prințesa mea, sufletul meu curat…Vă implor din tot sufletul meu să mă ajutați să o salvez, nu pot să respir când mă gândesc că viața Raisei depinde de banii pe care noi nu îi avem. ”, spune Maria Peagu, mama Raisei.

 

Maria și Cristian Peagu sunt doi tineri simpli din Târgu Jiu, Gorj, care au nevoie de minim 80.000 de euro pentru a-și salva copilul.

„Raisa are nevoie de urgență de transplant de măduvă care costă 80.000 euro. La această sumă se vor adăuga costurile pentru chimioterapie pe care încă nu le știm.

Noi suntem o familie simplă din Târgu Jiu și doar transplantul ne costă 80.000euro, banii pe care nu îi putem strânge singuri orice am face.

Vă implor să îmi auziți strigătul disperat, avem nevoie de ajutorul vostru pentru ca fetița mea, lumina ochilor mei, să trăiască. Nu avem nicio șansă fără ajutorul oamenilor.

Vă mulțumim și Dumnezeu să ne ajute.”, ne spune, din nou, Maria Peagu – mama Raisei.

 

Pe internet s-a lansat un grup de licitații: https://www.facebook.com/groups/756242095515773 iar în ajutorul Raisei au sărit oameni cu suflet mare, precum multiplul campion mondial și European de înot, David Popovici sau fotbalistul, Daniel Bălașa, dar sumele necesare sunt mari!

 

Așadar, apelăm la cea mai mare forță și resursă de care dispunem: umanitatea! Haideți ca, împreună, printr-un efort comun, să contribuim la vindecarea acestui pui de om!

 

Raisa este internată la o clinică din Turcia unde medicii i-au dat șanse reale să se vindece. Medicii din România îi mai dăduseră trei zile de trait!

 

Toți cei care vor și pot să ajute, o pot face astfel:

Cont revolut in lei

Peagu Cristian Daniel

RO03BREL0005517064120100

 

Sau cu numărul de telefon 0736806501

 

Cont revolut in euro

Peagu Cristian Daniel

LT353250044675911306

 

Cont deschis Banca Transilvania

Peagu Maria Alina

RO08BTRLRONCRT0472225001

Nr bt pay +40 (784) 775 655

 

Pentru donații, va rog să specificați mențiunea RAISA

 

 

Vă mulțumim!

spot_img
spot_img
spot_img