spot_imgspot_img
spot_img

Pe aceeași temă

te-ar putea interesa

❗️Atenție❗️ Circulatie inchisa la Turda

Anunț închidere circulație! 👷‍♂️Pentru desfășurarea în siguranță a lucrărilor de...

(VIDEO) Accident rutier in Campia Turzii

Neadaptarea vitezei la conditiile de drum a cauzat un...

Alertă meteo lângă Turda

După perioada caniculară prin care am trecut, urmează furtunile! ISU...

Înălțați-vă proiectele la noi culmi cu Nacele Cluj!

Ai nevoie să ajungi la înălțime pentru lucrările tale...

Primarul comunei Ceanu Mare nu mai tolerează nesimțirea: Am tăcut destul și am acceptat destul, de-acum înainte ne vedem în instanță!

Într-o postare plină de curaj și atitudine, formulată pe rețelele de socializare, primarul comunei Ceanu Mare, Virgil PĂCURAR, a ieșit public, anunțând că nu mai tolerează denigrările proferate de diverși indivizi din comună.

Într-o societate funcțională, orice critică și părere este binevenită – DAR NU ȘI DENIGRĂRILE!

Stimați cetățeni ai comunei Ceanu Mare,
De prea multă vreme, deja, sunt ținta predilectă a unui cetățean al comunei noastre, care a ales să-și verse propriile frustrări, inventând minciuni și aruncând cu noroi în persoana mea și în apropiații mei.
 
O bună perioadă de timp, nu am dat curs alegațiilor acestui individ, deoarece … vorba aceea: „nu oricine trebuie băgat în seamă, mai ales cei cu mintea odihnită”. Acum, însă, a venit momentul să spunem lucrurilor pe nume.
 
Fac apel la oricare cetățean al comunei Ceanu Mare, și nu numai: DACĂ AVEȚI INFORMAȚII CU PRIVIRE LA FAPTE DE NATURĂ PENALĂ SĂVÂRȘITE DE SUBSEMNATUL SAU DE ORICE ALTĂ PERSOANĂ DIN PRIMĂRIA COMUNEI CEANU MARE, MERGEȚI DE URGENȚĂ LA DIRECȚIA NAȚIONALĂ ANTICORUPȚIE ȘI FACEȚI PLÂNGERE PENALĂ! Îmi asum aceste cuvinte, cu orice consecință.
 
Dacă, însă, proferați MINCIUNI pe rețelele de socializare, al cărui singur scop este acela de a denigra primarul, doar pentru că nu ați primit o funcție de șofer de microbuz, deși aveți copil care a lucrat în Primărie, atunci cădeți sub incidența unor articole de Cod Civil, care ar putea atrage după sine tragerea la răspundere în fața instanțelor de judecată!
 
Am tăcut destul și am acceptat destul, de-acum înainte ne vedem în instanță!”, a declarat primarul cenar.
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img
spot_img