spot_img

ذات صلة

جمع

Detalii actualizate despre funeraliile lui Dumitru Babaioana

Anca Babaioana a prezentat noi informatii despre priveghiul si...

Noi detalii despre scandalul dintre ciobani

RefleqtMedia v-a prezentat ieri primele date despre un scandal...

El a murit in accidentul de aseara

Viata i-a fost curmata brusc, la 19 ani, dupa...

Un mort si 3 raniti, la Moldovenesti

Accidentul rutier de la Moldovenesti este mai grav decat...

Accident rutier la Moldovenești

Două autoturisme s-au ciocnit frontal, în urmă cu câteva...

Prădător sexual, la Frata! A racolat minore, în scop sexual!

Un bărbat din comuna Frata, tată a 4 copii, care în fotografiile de pe net apare inclusiv alături de personalități marcante ale vieții politice, precum George Simion, a fost arestat preventiv de Judecătoria Turda, după ce ar fi comis mai multe abuzuri sexuale.

L. Răsvan Daniel a fost trimis 30 de zile în arest preventiv, pentru mai multe fapte de natură sexuală.

„Solutia pe scurt: Admite propunerea formulată în dosar nr. 658/P/2023 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda ?i în consecin?ă: În temeiul art. 226 Cod procedură penală raportat la art. 223 alin. 1 lit. c) şi art. 223 alin. 2) Cod procedură penală coroborat cu art. 202 alin. 1 şi alin. 3 Cod Procedură Penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului L R-D, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol în formă continuată, prev. de art. 218 alin. (1), alin. (3) lit. b) şi c) şi alin. (31) C.pen., cu aplic. art. 35 alin. (1) C.pen. (persoana vătămată L I D), agresiune sexuală, prev. de art. 219 alin. (1) şi (2) lit. c) C.pen. (persoana vătămată R R A), racolarea minorilor în scopuri sexuale, prev. de art. 222 alin. (1) C.pen. (persoană vătămată CB R), agresiune sexuală, prev. de art. 219 alin. (1) şi (2) lit. c) C.pen. (persoană vătămată C B R), influenţarea declaraţiilor, prev. de art. 272 alin. (1) C.pen. (persoană vătămată C B R), şantaj, prev. de art. 207 alin. (1) C.pen. (persoană vătămată C B R), conducere fără permis în formă continuată, prev. de art. 335 alin. (1) C.pen., cu aplic. art. 35 alin. (1) C.pen. (luna iunie 2022), conducere fără permis în formă continuată, prev. de art. 335 alin. (1) C.pen., cu aplic. art. 35 alin. (1) C.pen. (luna aprilie 2023), totul cu aplic. art. 38 alin. (1) C.pen., pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 31.05.2023, până la data de 29.06.2023, inclusiv. În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Constată că inculpatul a fost asistat de apărătorul ales, av. C A. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare, pentru părţile prezente şi de la comunicare pentru părţile lipsă, ce se depune la judecătorul de drepturi şi libertăţi care a pronunţat încheierea atacată. Pronunţată în cameră de consiliu, azi, 31.05.2023, orele 15:00.
Document: Încheiere finală camera consiliu  145/2023  31.05.2023”, este decizia instanței.

Totul a pornit de la o percheziție efectuată ieri, 30 mai 2023, de „mascați” la casa acestuia, din comuna Frata.

„Percheziția s-a desfășurat în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol în formă continuată, agresiune sexuală, racolarea minorilor în scopuri sexuale, amenințare, influențarea declarațiilor, șantaj, violenţă în familie și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În fapt, în perioada 2019-2022, acesta ar fi constrâns, prin amenințări și acte violente, o minoră, în vârstă de 14-17 ani, să întrețină relații sexuale.

În cursul lunii aprilie a.c., bărbatul este bănuit de faptul că ar fi agresat sexual și ulterior amenințat cu acte de violență două minore, de 15 și 17 ani, din județul Cluj.

De asemenea, din cercetări a reieșit ca în anul 2021, acesta ar fi agresat-o fizic pe una dintre minore.

Totodată, s-a constatat că bărbatul în cauză s-ar fi deplasat în repetate rânduri cu un autoturism, fără a deține permis de conducere.”, transmit oamenii legii!

Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_imgspot_img