spot_img

POLIȚIȘTII MUREȘENI AU REȚINUT 2 TINERI PENTRU MAI MULTE TÂLHĂRII

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

La data de 8 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Târgu-Mureș – Biroul de Investigații Criminale sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Mureş, au pus în aplicare trei mandate de percheziţie domiciliară, în cadrul unor dosare penale care vizează săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie. Doi tineri au fost reținuți.  

 

În fapt, în urma activităților întreprinse, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Târgu-Mureș au identificat 2 tineri, de 15 și 16 ani, bănuiți de comiterea, în perioada 27 – 31 ianuarie a.c., a patru acte materiale de tâlhărie calificată, pe raza municipiului.

 

Din cercetări, poliţiştii au stabilit că cei doi, în data de 27 ianuarie a.c., în jurul orei 14.25 ar fi sustras dintr-o casa de marcat din incinta unei societăți comerciale suma de 235 de lei. În cursul serii, în jurul orei 23.35, au deposedat un tânăr de telefonul mobil. De asemenea, la data de 28 ianuarie a.c., în jurul orei 21.50 ar fi deposedat prin amenințare cu acte de violență, o tânără de tefefonul mobil și suma de 300 de lei, iar în data de 31 ianuarie a.c., în jurul orei 15.20, ar fi sustras din portofelul unei femei suma de 170 de lei, rezultând un prejudiciu total de 2.605 lei.

 

În cadrul perchezițiilor efectuate, polițiștii au identificat și ridicat în vederea documentării infracțiunii articole vestimentare și 2 telefoane mobile.

 

Urmare perchezițiilor s-a reușit recuperarea partială a prejudiciului creat.

 

Administrarea probatoriului a condus la reținerea celor doi tineri, care au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Mureș.

 

Polițiștii efectuează în continuare cercetări în vederea stabilirii întregii activități infracționale a bănuiților, precum și pentru recuperarea în totalitate a prejudiciului.

 

COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Tumoră de 12 kg extrasă de medicii mureșeni de la un pacient de 42 de ani

O echipă de medici chirurgi din cadrul Secţiei Clinice Chirurgie I a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu...

Shopping City Târgu Mureș susține Distinguished Gentlemen’s Ride, un demers mondial ce luptă împotriva cancerului de prostată

Târgu Mureș, 10 mai 2022 –   Shopping City Târgu Mureș susține parada Distinguished Gentlemen’s Ride (DGR), un demers...

Intervenţie complexă de reconstrucţie de limbă şi planşeu bucal, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş

O echipă medicală multidisciplinară a realizat, în data de 8 aprilie, prima intervenţie de reconstrucţie de limbă şi...

11 grenade, descoperite ieri, în județul Mureș

Lucrările de primăvară și săpăturile de fundație puteau genera o adevărată tragedie, ieri, în județul Mureș. 10 grenade antitanc...
spot_img

Incompetența și lipsa de dotări l-au ucis pe Cornel Cadar

O tragedie s-a petrecut ieri seară, la Sala Sporturilor „Ioan Stanatiev” din Câmpia Turzii. La câteva săptămâni de când și-a sărbătorit ziua de naștere, Cornel...
%d bloggers like this: