spot_img

Oh My God, ce bombă tocmai a dat Cristina Burciu! Susține învestirea guvernului ORBAN!

Date:

Share post:

După ce ieri, la Cluj, atât Liviu Alexa, cât și Viorica Dăncilă susțineau că niciun parlamentar PSD nu va susține guvernul Ludovic Orban, BOMBA ATOMICĂ a venit din partea deputatului PSD, Cristina Burciu.

Printr-o postare pe rețelele de socializare, aceasta tocmai a declarat CĂ VA VOTA ÎNVESTIREA GUVERNULUI!

„Dincolo de culoarea politică a unui parlamentar, obiectivul oricărui ales este acela de a se asigura că acțiunile sale politice generează efecte pozitive pentru cetățeni, și nu invers.

Vreau ca România să intre într-o zonă de stabilitate, vreau să nu fie pusă în pericol plata salariilor la finalul anului, pentru care e necesară rectificarea bugetară, vreau ca ratele bancare ale românilor să se mențină la un nivel rezonabil și cursul de schimb să rămână în echilibru, vreau ca România să aibă buget de stat pentru anul viitor. Toate aceste lucruri nu se pot petrece câtă vreme România nu are un Guvern în funcție.

Am decis să susțin învestirea în funcție a Guvernului propus de Ludovic Orban, pentru că România nu își poate permite să intre într-o criză guvernamentală. Un astfel de caz ar însemna ca situația fiecărui român să fie afectată de instabilitatea generată de neînvestirea unui nou Guvern.”, a spus Burciu.

Ce înseamnă asta pentru PSD Cluj? Înseamnă că venirea lui Alexa în fruntea organizației nu a făcut decât să scindeze partidul. Practic, acum există două tabere, iar Cristina Burciu s-a poziționat ÎMPOTRIVA lui Alexa și ÎMPOTRIVA Vioricăi Dăncilă!

spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social

Subscribe

spot_img

Popular

More like this
Related

Cristian Matei, vizitat de karateka kyokushin

În cursul zilei de ieri, o delegație de karateka...

Cristian Matei: „Am demonstrat că noi construim non-stop, nu doar în campanie!”

Domnule primar, cum ați caracteriza, din punct de vedere...

Spitalul Municipal Turda va fi renovat prin PNRR

Vești bune! Proiectul de renovare energetică a Spitalului Municipal...

Percheziții BCCO, la Turda

O dubă și o autospecială de poliție au fost...
%d bloggers like this: