Unul dintre cele mai apreciate branduri gastronomice din zona Turda – Câmpia Turzii, Luna Solai, a primit o nouă apreciere. Brandul de uleiuri presate la rece va face parte din Cercul Gastronomic al lui Chef Adi Hădean.
„
“Povestea uleiurilor noastre a început în anul 1998 în satul Luna din Câmpia Transilvaniei. Ne-am dorit să onorăm locul și oamenii lui”, așa își încep poveste cei de la Luna Solai.
Pentru mine, povestea celor de la Luna Solai a început puțin altfel, acum mai bine de 10 ani când am primit un pachet.
“Sunt 11 ani de când imi amitesc că ți-am trimis pentru prima dată, la Camino, spre degustare, uleiurile de floarea soarelui, dovleac și in pe care începusem să le facem la Luna, alături de părinții mei. A fost prima evaluare obiectivă pe care o primeam, și-mi amintesc și acum foarte clar descrierea pe care ai făcut-o fiecăruia dintre cele 3 uleiuri. Acum, dupa 11 ani în care am crescut ca și numar de litri pe care îi facem( deși în ultimii 2 ani volumul a scazut), în care am construit și făbricuța, dar în care l-am pierdut pe tatal meu, suportul și mentorul echipei, omul de echilibru. În acești ani am făcut și eforturi, dar am învățat și din greșeli. Acum mi-aș dori să cred că feedbackul și gustul de atunci îl regasești și acum în uleiurile noastre. Cu toate provocările vremii și vremurilor, am încercat să ne menținem promisiunea făcut consumatorului nostru: gust și calitate, valorificând semințele exclusiv locale.””, ESTE PREZENTAREA FĂCUTĂ DE ADI HĂDEAN PENTRU LUNA SOLAI.
Întreaga prezentare, format video și letric, poate fi văzută aici: Despre business-uri mici și visuri mari: Luna Solai – Adi Hădean (adihadean.ro)












