12 C
Turda
Saturday, September 24, 2022
spot_img
HomeȘtiri TurdaLogica prostului: Managementul defectuos e de vina ca-i rece apa

Logica prostului: Managementul defectuos e de vina ca-i rece apa

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Cand esti lenes si prost si te plateste groful ca sa murdaresti tot ce poti, te apuci si scri cele mai mari idiotenii si jeguri posibile.

Asa se face ca un nene care nu mai e jurnalist de mult, dar care primeste 5000 de lei pe luna pentru a arunca jeg si gunoi, s-a apucat sa scrie ca Strandul Durgau nu se deschide din cauza “managementului defectuos”.

In primul rand, deschiderea strandului nu este atat de intarziata, avand in vedere ca anul trecut s-a deschis in 10 iunie.

In al doilea rand, din cauza temperaturilor joase si a ploilor constante din luna mai, apa din cele doua lacuri este sub temperatura optima pentru imbaiere, existand riscul unor socuri termice pentru turistii care ar incerca o baie.

Cat priveste managementul defectuos despre care vorbeste individul platit pentru a denigra, conducerea Salinei Turda a pus degetul pe rana.

Nu putem deschide ștrandul decât în momentul în care avem temperatura necesară în apa lacurilor. Anul trecut am deschis din 8 iunie, pentru că timpul a permis acest lucru. Eu m-am ocupat de administrarea ștrandului și anul trecut, atât în ceea ce privește respectarea parametrilor pentru deschidere, cât și în privința activitții comerciale, respectiv a încasărilor. Anul acesta încă nu am reușit să-l deschidem, pentru că temperatura încă nu a permis. Nu se pune problema că nu avem personal. Tot personalul este deja angajat! Vom anunța în momentul în care vom deschide ștrandul., ne-a declarat directorul intermar al societății Salina Turda SA, Emil Turean, citat de TurdaNews.

Prin urmare, dragi turdeni, aveti grija ca daca-l votati pe grof si pe apostolii lui, veti ajunge sa faceti baie in Durgau si iarna… ca ei pot!

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: