spot_img

Lansarea Partidului NOI – NAȚIUNE OAMENI ÎMPREUNĂ

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img
În această dimineață, am primit un comunicat de presă din partea celui mai nou partid politic de pe eșicherul românesc – Partidul NOI (Națiune Oameni Împreună).
 
După un început în care am imaginat împreună și am crezut că încă mai avem șansa de a conviețui într-o Românie a normalității, NOI am hotărât că este momentul să înființăm o nouă formațiune politică: Partidul NAȚIUNE OAMENI ÎMPREUNĂ.
 
Suntem un partid de centru-stânga și credem că România are nevoie de o asumare responsabilă a esenţei valorilor comunităţii.
 
Filosofia noastră are la bază faptul că gradul de bunăstare este determinat mai mult de modul în care sunt distribuite fondurile publice și mai puțin de volumul fondurilor disponibile ale unei țări.
 
Partidul NOI – NAȚIUNE OAMENI ÎMPREUNĂ consideră că este momentul ca România să iasă din etapa indignării şi să reintre acum într-o etapă a organizării politice reale și a reașezării societății, în ansamblul său. Rațiunea primă a partidului NOI este ca, în situația deciziilor de interes major pentru România, să putem lua drept pildă “Declarația de la Snagov”, astfel încât să existe consens, responsabilitate, conștiință și luciditate politică, atunci când avem în vedere destinul țării.
 
Încurajăm o abordare ce trebuie să înlocuiască politica agresivă, lipsită de viziune, de transparență a actului decizional și bazată doar pe interese de partid.
 
Valorile în care credem sunt garanția drepturilor şi libertăţilor fundamentale, libera dezvoltare a personalităţii umane, protejarea categoriilor vulnerabile, demnitate, unitate și preocuparea permanentă pentru perenitatea valorilor democratice.
 
Evenimentul de lansare a Partidului NAȚIUNE OAMENI ÎMPREUNĂ va avea loc în data de 12.02.2022, ora 12, în Sala de Conferinte din cadrul The Office Business Center Cluj-Napoca, Bulevardul 21 Decembrie 1989 77, Cluj-Napoca 400124, Corpul C, prilej cu care vă așteptăm alături de NOI.
 
Reprezentanții mass-media sunt așteptați la ora 11:30, pentru formalitățile de acces. Vă rugăm să confirmați prezența dumneavoastră la eveniment, având în vedere numărul limitat de participanți, pe fondul restricțiilor din această perioadă.
 
NOI reclădim România pe care o imaginăm pentru generațiile viitoare,
România pe care o dorim pentru NOI!”, se arată în comunicatul partidului.
 
Aruncând o privire pe site-ul formațiunii politice, observăm un stil total diferit de a se prezenta și o echipă de conducere tânără, capabilă și dornică să schimbe România.
 
 
Președintele interimar al formațiunii este Bogdan Petrescu, clujean, angajat în domeniul IT, născut la Bistrița.
 
De altfel, majoritatea membrilor echipei de conducere a Partidului NOI sunt tineri, cu studii superioare, cu joburi de genul white collar – bine plătite.
 
 

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Cod galben de FURTUNĂ în județele Cluj și Alba

Interval de valabilitate: 10 mai, ora 13 - 10 mai, ora 21Fenomene vizate: instabilitate atmosferică temporar accentuatăZone afectate:...

5.866 elevi din clasele a II-a, din județul Cluj, vor susține probele scrise din cadrul Evaluării Naționale la finalul clasei a II-a, sesiunea mai 2022

În perioada 10-12 mai 2022, la nivelul județului Cluj, 5.866 de elevi din clasele a II-a, dintre care...

A început proiectarea Spitalului Regional de Urgență Cluj

Câștigătorul licitației este Asocierea 3TI Progetti Italia – Ingineria Integrata S.p.A, Aduro Impex SRL, ATI Project SRL –...

În zona de munte a județului Cluj se fură lemne la greu

La data de 7 mai a.c., în jurul orei 15.30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Huedin și cei...
spot_img

Anunț Întrerupere furnizare apă potabilă în localitatea Urca

Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în localitatea Urca în data de 17.09.2020 (24 h) Întreruperea furnizării apei potabile este necesară...
%d bloggers like this: