fbpx
spot_img

Grindeanu cel jalnic vrea să transfere gările și stațiile CFR, pentru a fi administrate de PRIMĂRII!

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Date:

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Share post:

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu – recunoaște ceea ce RefleqtMedia a scos în evidență, la finele săptămânii trecute – ESTE UN INCOMPETENT, ÎN GESTIONAREA REPARAȚIILOR LA STAȚIILE, HALTELE ȘI GĂRILE CFR.

Astfel, la mai puțin de o săptămână de la articolul nostru: EXCLUSIV: Administrație în antiteză – Lojigan FACE / Grindeanu se face … de cacao Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a afirmat că 80 – 90% din gările şi haltele din România arată ca după război, “jalnic” şi a menţionat că nu există forţa pentru a fi refăcute şi de aceea doreşte transferarea lor la autorităţile locale pentru proiecte de modernizare.

Sorin Grindeanu a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, la Constanţa, că este de acord cu descentralizarea.

“Eu sunt de acord cu descentralizare şi suntem de acord şi acest lucru îl avem dacă vreţi ca şi ţintă. Am semnat în lunile acestea foarte multe proiecte de descentralizare, a însemnat să spun transmiterea managementului pe CNAIR către autorităţile locale la multe din judeţe sau din municipiile României. Am transmis CFR-ului că doresc o descentralizare. Cred că o să se supere pe mine directorul Simu de la CFR Infrastructură, dar în acest moment tot ceea ce înseamnă gării, halte în România, cred că într-o proporţie de 80 – 90% arată ca după război. Jalnic”, a precizat ministrul Transporturilor.

Practic, Sorin Grindeanu recunoaște incompetența Ministerului Transporturilor și a CFR SA în a gestiona niște bunuri de patrimoniu.

Dacă decizia ministrului va fi pusă în practică, Primăriile din România care vor primi în administrare obiectivele CFR vor fi nevoite să cheltuie milioane de euro pentru repararea acestora.

Interesant este faptul că … Ministerul recunoaște că NU POATE, dar îi obligă pe primari SĂ POATĂ!

spot_img
spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img

Related articles

Clienții Băncii Transilvania Câmpia Turzii – ÎN PERICOL

În cursul serii de ieri, RefleqtMedia a publicat imagini și fotografii cu o persoană aflată în stare de...

Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Turda 

Compania de Apă Arieş anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 20.03.2023 între orele 13.00 – 16.00,...

PERCHEZIȚII LA O GRUPARE CARE DISTRIBUIA DROGURI ÎN ȘCOLI

Astăzi, 20 martie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, împreună cu procurorii Direcției de Investigare...

A refuzat recenzarea, din motive religioase si s-a ales cu amenda

Un bărbat din orașul Sebeș, județul Alba, a refuzat anul trecut recenzarea, invocând motive religioase. Poziția sa i-a adus...
%d bloggers like this: