fbpx
HomeȘtiri din zonăCeanu MareGest superb făcut de Liliana Moldovan, primarul comunei Ceanu Mare
spot_img
spot_img

Gest superb făcut de Liliana Moldovan, primarul comunei Ceanu Mare

- Publicitate -
spot_img

Săptămâna trecută am primit o fotografie și o poveste, despre primarul comunei Ceanu Mare, Liliana Moldovan, care efectiv ne-a emoționat.

„Bună ziua,

nu obișnuiesc să scriu prea des presei locale, defapt n-am scris niciodată, însă de această dată am găsit de cuviință să fac acest lucru. Săptămâna trecută eram în Dosul Napului, comuna Ceanu Mare, pe câmp, pentru a supraveghea recolta de porumb. La câțiva metri de mine, în dreptul unei case sărăcăcioase, a oprit Dusterul primăriei din Ceanu Mare. 

Din mașină au coborât primărița și viceprimarul și s-au dus să stea de vorbă cu oamenii care locuiesc în acea casă. Acolo stă un tânăr de aproximativ 30-32 de ani, pe nume Florin, care nu se poate deplasa, el mergând în cârje. Tot acolo locuiesc și părinții lui, doi bătrâni pensionari, care se descurcă de pe o zi, pe alta.

Florin nu are asigurare medicală, dar a lucrat când era mai tânăr, iar doamna primar a auzit despre problemele lui și s-a dus să vadă cu ce îl poate ajuta. N-am auzit toată discuția, dar am auzit faptul că doamna primar se va interesa personal la Casa de Sănătate pentru a afla care este starea de asigurare a tânărului și cum se poate face să se transfere la medicul de familie din comuna noastră.

Atâta compasiune și implicare pentru niște oameni care, în definitiv, sunt străini nu am văzut niciodată, iar doamna primar ne-a dat mai multe astfel de exemple de comportament, de-a lungul anilor.”, ne-a transmis cititorul RefleqtMedia.

Într-adevăr, Florin Ferenț suferă de o formă de displazie de șold, din cauza căreia un picior îi este mai scurt decât celălalt. A suferit și un traumatism cranio-cerebral, în urmă cu mai mulți ani și are dureri cumplite la nivelul capului.

Vă vom ține la curent cu situația tânărului, însă gestul primarului – normal într-o societate frumoasă – merita scos în evidență, deoarece nu știm câți primari din mediul rural își vizitează consătenii aflați în nevoie și în probleme, fără să aibă vreun scop electoral.

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: