spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

EXCLUSIV: Mihai Pătruțiu NU VA FI DIRECTOR și nici nu are probleme personale!

spot_img

Demisia consilierului local, PNL, Mihai Pătruțiu, a lăsat în urmă multe întrebări și speculații, proferate de oameni care „nu mai pot de grija lui”.

La toate acestea au contribuit și informațiile puține din presă, însă RefleqtMedia a decis să pună capăt speculatorilor și să facă lumină în aceată poveste.

„Dacă și-a dat demisia de onoare ca urmare a faptului că pe vremea lui Ceaușescu a fost informator/turnător la Securitate,…toată stima! Dacă doar pentru a nu fi incompatibil cu o viitoare funcție de Director al Parcului Industrial Câmpia Turzii este detestabil!”, este speculația făcută de noua portavoce a PSD Câmpia Turzii, psiho-socio-jurnalisto-atotcunoscătorul, Petre Pop.

Pornind de la aceste afirmații răutăcioase, am aflat că Mihail Pătruțiu NU va fi director la Parc Industrial Câmpia Turzii, NU ARE PROBLEME DE SĂNĂTATE, așa cum – în mod răuvoit – au încercat uni prieteni să ne inducă în eroare și nici nu îl afectează în vreun fel angajamentul de cooperare cu fosta Securitate.

Potrivit informațiilor obținute de RefleqtMedia, Mihail Pătruțiu NU are probleme de sănătate, cel puțin nu de-alea care să-i afecteze activitatea de zi cu zi.

De asemenea, Mihail Pătruțiu NU va mai activa în PNL, iar motivul din spatele demisiei sale, deși nu au fost făcute publice, au legătură cu următoarea postare:

Ovidiu Adrian Bucur
acum aproximativ 3 săptămâni

Cand ajung sefi toti “impusii”, indiferent de pregatirea profesionala, sa nu va mirati ca BUBUIE administratia publica locala!

Din nefericire, pentru unii primeaza “prieteniile” in detrimentul profesionalismului, sa nu va mire ca se duc lucrurile de râpă!

Unii cred ca au tur liber doar pentru ca altora le place gustul de seu… nu va imbatati cu apa rece, dragii mei, ca s-ar putea sa aveti ambii surprize!

Cât privește acordul de colaborare cu fosta Securitate, despre care Petre Pop vorbește atât de ușor, dat fiind faptul că el încă era la prepubertate când Mihail Pătruțiu făcea Facultatea de Construcții la Institutul Politehnic Cluj, redăm ceea ce am scris în urmă cu mai mult timp.

„Dar … să-i luăm pe rând pe fiecare, să le disecăm activitatea și să vă lămuriți de ce toți 4 sunt nevinovați.

  1. Mihail Pătruțiu – pe durata studenției, cât a fost la Institutul Politehnic din Cluj Napoca – Mihail Pătruțiu a fost abordat de Securitate, deoarece era unul dintre cei mai buni studenți ai Institutului – lucru certificat prin activitatea pe care a depus-o după 1989.

Ca să vă faceți o idee despre cum acționau securiștii, vă citez din spusele lui Mugur Mihăiescu, altă persoană care a semnat angajament, dar nu a turnat: ”M-au bătut de m-am căcat,efectiv, pe mine și așa am acceptat să semnez”. Poate că Mihai Pătruțiu nu a fost bătut de Securitate, dar cu siguranță a fost amenințat și a primit-o pe aia cu: nu știi, te învățăm, nu vrei, te obligăm.

După ce a semnat angajamentul de colaborare cu Securitatea, în toți anii, până în 1989, Mihail Pătruțiu *nu a furnizat nici o informație* care să fi putut prejudicia viața sau integritatea personală a vreunei persoane despre care a vorbit – chiar dacă una dintre acele persoane făcea parte dintre studenții care făcuseră tărăboi, la Brașov.

Astfel – rezultă pe cale de consecință faptul că Mihail Pătruțiu *nu a turnat la Securitate*, ci dimpotrivă, prin angajamentul semnat și prin declarațiile făcute, și-a protejat colegii.”, a scris RefleqtMedia în data de 14.05.2022.

Dar între timp am mai aflat ceva despre Mihail Pătruțiu. Acesta a fost abordat de fosta Securitate deoarece, în grupa de la Institutul Politehnic Cluj unde studia, erau 5 români și 13 arabi, iar agenții de Securitate i-au oferit lui Pătruțiu informația potrivit căreia s-ar pregăti un ATENTAT.

„Normal că am semnat angajament. Doar nu eram împotriva țării mele. Ulterior, am văzut că mi se cer tot felul de informații despre colegii de cămin, despre cei de la facultate. La un moment dat, nu m-am mai dus la Securitate. Din cauză că am întrerupt colaborarea cu ei, era să fiu dat afară din Facultate. Am scăpat și mi-am luat licența”, ne-a confesat Mihail Pătruțiu.

Deci … PĂTRUȚIU RĂMÂNE CU COLOANĂ VERTEBRALĂ, spune lucrurilor pe nume, nu a colaborat cu Securitatea, nu este bolnav „de murit” și nici nu primește vreun post călduț! 

spot_img
spot_img
spot_img