spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

De Sfântă Mărie, Câmpia Turzii se petrece, ca pe vremuri

Din 1996 și până în 2017, ziua de 15 august a fost sinonimă, pentru cetățenii de la Câmpia Turzii, cu buna dispoziție, muzica bună și „chefuială”, iar acum … tradiția merge mai departe.

Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii a aprobat, ieri, asocierea dintre Municipiu și Asociația Produs de Cluj, în vederea organizării unui eveniment în perioada 13-15 august 2021.

Evenimentul, intitulat „Târg Produs de Cluj” va îmbina, într-un mod consacrat, comerțul, meșteșugul și buna dispoziție.

Nu este prima dată când se organizează un Târg Produs de Cluj la Câmpia Turzii, dar este pentru prima dată când cetățenii așteaptă acest târg ca pe un adevărat eveniment cultural-artistic, din cauza restricțiilor generate de pandemie, care au făcut imposibile reuniunile publice.

Iată că, deși cetățenii așteptau Zilele Municipiului Câmpia Turzii 2021, o ediție care nu s-a putut organiza din cauza timpului prea scurt pe care autoritățile locale îl aveau la dispoziție, acestea au găsit – totuși – o modalitate prin care să adune în jurul mesei și a muzicii bune membrii familiilor reunite cu cei care vin din străinătate, în perioada concediilor.

Proiectul a fost aprobat cu unanimitate de voturi.

spot_img
spot_img
spot_img