fbpx
HomeFEATUREDCriminalul român pe care Poliția îl caută ... din 1993
spot_img
spot_img

Criminalul român pe care Poliția îl caută … din 1993

- Publicitate -
spot_img

Mulți cititori RefleqtMedia s-au mirat de faptul că IPJ Mureș n-a reușit nici până astăzi să-l identifice și să-l captureze pe criminalul de la Tăureni, însă ceea ce puțină lume știe este … povestea lui Ion Nicolae.

Ion Nicolae este un criminal român, condamnat pentru omor, care se sustrage efectuării pedepsei … din 1993.

„La data de 14.05.1993 susnumitul impreuna cu o alta persoana au patruns in locuinta partii vatamate A.S. din mun. Arad pe care l-au ucis prin impuscare, au ranit prin impuscare pe partea vatamata B.A. si a ranit prin aplicarea a trei lovituri de cutit pe C.C.. Deosebit de periculos. Semnalmente: inaltime 175 cm., corpolenta atletica, fata ovala, par saten cu calvitie frontala, sprincene curbate, gura mijlocie cu buze groase, barbia bilobata.” – se arată pe siteul Poliției Române.

Dacă ar fi prins în acest an, Ion Nicolae ar avea vârsta de 58 de ani și, desigur, semnalmentele acestuia ar fi mult schimbate față de ceea ce ne prezintă Poliția Română la secțiunea „Most Wanted”.

Ultimele informații despre acest individ provin, chiar de la mama sa, care a fost citată de un ziar din Brăila, spunând cu ea crede că e mort.

„Tinca Ion, mama asasinului cu singe rece, ne-a povestit ca Nicolae a luat-o pe carari gresite la 18 ani si, de la furtul de gaini pina la crima n-a fost decit un pas: “A facut zece clase, a muncit prin citeva locuri, cite o luna-doua, apoi s-a lasat. A inceput sa fure. Intra prin curtile oamenilor si luat tot ce-i pica in mina. L-au prins si l-au bagat la inchisoare. Cind a iesit, a vrut sa-si faca o familie, sa stea la casa lui. N-a durat mult. Dupa un an, s-a certat cu nevasta si a plecat in lume. S-a dus la Arad, la o amanta de-a lui. Doi ani mai tirziu a facut crima. “Cu lacrimile siroind pe obraji, femeia ne-a marturisit ca fiul ei nu a mai dat un semn de viata, de 11 ani: “Cred ca-i mort. N-a trimis o scrisoare, n-am mai auzit nimic de el. In ultima perioada l-am visat de multe ori, iar preotul mi-a zis ca e de rau. Zicea ca mai bine i-as face slujbe de pomenire, ca sigur nu mai e in viata. Daca, totusi, traieste, si il va prinde Politia, nu pot spune decit atit: a facut-o, n-are decit sa plateasca pentru fapta lui!”


Intrucit existau informatii ca “Braileanul” parasise teritoriul Romaniei, a fost dat in urmarire internationala si acum este cap de lista, situindu-se printre infractorii extrem de periculosi. Potrivit informatiilor prezentate de Interpol, Nicolae Ion este saten, cu inceput de chelie, are ochi albastri, 1,70m si constitutie atletica, iar persoanele care pot oferi informatii utile pentru capturarea lui sint rugate sa contacteze cea mai apropiata sectie de Politie.”, se arată într-un articol de presă publicat în 2005.

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,916FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -
spot_img

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: