spot_img

Băltărețu o dă din vals, în Fanta ! Zice că nu a propus indicatoare în litere chirilice! Noi avem dovada că MINTE, din nou!

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

La 48 de ore după „live-ul” în care ne arăta indicatoarele în litere chirilice și ne spunea cât de bine ar fi să fie montate în România, deputatul USRPLUS de Cluj, Viorel Băltărețu zice că … nici usturoi n-a mâncat și nici gura nu-i miroase.

Prin intermediul unei noi postări pe rețelele de socializare, Băltărețu spune că NICIODATĂ nu a propus indicatoare în litere chirilice.

„Imaginea de mai jos e un FALS.

Ideea despre care vorbeam zilele trecute se referea la instalarea TEMPORARĂ a unor indicatoare în ucraineană pentru refugiații ce nu beneficiază de acces la internet.

Aceste indicatoare ar semnaliza doar direcțiile vitale pentru ei – gară, spitale, centre de informare – și i-ar ajuta să se orienteze mai ușor într-o zonă necunoscută lor.

Propunerea ia în calcul finanțarea printr-o campanie de donații a celor ce doresc să ajute această cauză.”, a declarat deputatul.

Doamnelor și domnilor, RefleqtMedia vă prezintă un screenshot din live-ul lui Băltărețu în care apare UN INDICATOR, CU LITERE CHIRILICE, PE CARE NU APARE NICI „GARĂ”, NICI „SPITAL”, NICI „CENTRU DE INFORMARE”, CI … DENUMIREA ORAȘULUI CLUJ NAPOCA!

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Cod galben de FURTUNĂ în județele Cluj și Alba

Interval de valabilitate: 10 mai, ora 13 - 10 mai, ora 21Fenomene vizate: instabilitate atmosferică temporar accentuatăZone afectate:...

5.866 elevi din clasele a II-a, din județul Cluj, vor susține probele scrise din cadrul Evaluării Naționale la finalul clasei a II-a, sesiunea mai 2022

În perioada 10-12 mai 2022, la nivelul județului Cluj, 5.866 de elevi din clasele a II-a, dintre care...

A început proiectarea Spitalului Regional de Urgență Cluj

Câștigătorul licitației este Asocierea 3TI Progetti Italia – Ingineria Integrata S.p.A, Aduro Impex SRL, ATI Project SRL –...

În zona de munte a județului Cluj se fură lemne la greu

La data de 7 mai a.c., în jurul orei 15.30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Huedin și cei...
spot_img

Ororile de la Hărcana, comemorate prin construirea UNEI BISERICI!

Astăzi, în prezența ÎPS Andrei, a Primarului - Cristian Matei, a deputatei - Cristina Burciu și a zeci de localnici, a fost montată piatra...
%d bloggers like this: