spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Băltărețu o dă din vals, în Fanta ! Zice că nu a propus indicatoare în litere chirilice! Noi avem dovada că MINTE, din nou!

La 48 de ore după „live-ul” în care ne arăta indicatoarele în litere chirilice și ne spunea cât de bine ar fi să fie montate în România, deputatul USRPLUS de Cluj, Viorel Băltărețu zice că … nici usturoi n-a mâncat și nici gura nu-i miroase.

Prin intermediul unei noi postări pe rețelele de socializare, Băltărețu spune că NICIODATĂ nu a propus indicatoare în litere chirilice.

„Imaginea de mai jos e un FALS.

Ideea despre care vorbeam zilele trecute se referea la instalarea TEMPORARĂ a unor indicatoare în ucraineană pentru refugiații ce nu beneficiază de acces la internet.

Aceste indicatoare ar semnaliza doar direcțiile vitale pentru ei – gară, spitale, centre de informare – și i-ar ajuta să se orienteze mai ușor într-o zonă necunoscută lor.

Propunerea ia în calcul finanțarea printr-o campanie de donații a celor ce doresc să ajute această cauză.”, a declarat deputatul.

Doamnelor și domnilor, RefleqtMedia vă prezintă un screenshot din live-ul lui Băltărețu în care apare UN INDICATOR, CU LITERE CHIRILICE, PE CARE NU APARE NICI „GARĂ”, NICI „SPITAL”, NICI „CENTRU DE INFORMARE”, CI … DENUMIREA ORAȘULUI CLUJ NAPOCA!

spot_img
spot_img
spot_img