spot_img

Băltărețu o dă din vals, în Fanta ! Zice că nu a propus indicatoare în litere chirilice! Noi avem dovada că MINTE, din nou!

Date:

Share post:

La 48 de ore după „live-ul” în care ne arăta indicatoarele în litere chirilice și ne spunea cât de bine ar fi să fie montate în România, deputatul USRPLUS de Cluj, Viorel Băltărețu zice că … nici usturoi n-a mâncat și nici gura nu-i miroase.

Prin intermediul unei noi postări pe rețelele de socializare, Băltărețu spune că NICIODATĂ nu a propus indicatoare în litere chirilice.

„Imaginea de mai jos e un FALS.

Ideea despre care vorbeam zilele trecute se referea la instalarea TEMPORARĂ a unor indicatoare în ucraineană pentru refugiații ce nu beneficiază de acces la internet.

Aceste indicatoare ar semnaliza doar direcțiile vitale pentru ei – gară, spitale, centre de informare – și i-ar ajuta să se orienteze mai ușor într-o zonă necunoscută lor.

Propunerea ia în calcul finanțarea printr-o campanie de donații a celor ce doresc să ajute această cauză.”, a declarat deputatul.

Doamnelor și domnilor, RefleqtMedia vă prezintă un screenshot din live-ul lui Băltărețu în care apare UN INDICATOR, CU LITERE CHIRILICE, PE CARE NU APARE NICI „GARĂ”, NICI „SPITAL”, NICI „CENTRU DE INFORMARE”, CI … DENUMIREA ORAȘULUI CLUJ NAPOCA!

spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social

Subscribe

spot_img

Popular

More like this
Related

Încă un drum județean blocat din cauza zăpezilor, în Cluj

În jurul orei 18.00 a fost semnalat prin apel...

Irina Munteanu, prezentă la Adunarea Eparhiala a Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului si Clujului

❇️ Adunarea Eparhială a Arhiepiscopiei Clujului a avut loc...

RECOMANDĂRILE POLIȚIȘTILOR RUTIERI PENTRU CIRCULAȚIA PE VREME REA

  În contextul condițiilor meteorologice din aceste zile, în scopul...
%d bloggers like this: