spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Ar putea avea Câmpia Turzii un stadion de 2 milioane de euro? Dorin Lojigan: „Înainte de a avea o echipă, este important să avem INFRASTRUCTURĂ!”

spot_img

Administrația locală de la Câmpia Turzii a solicitat din partea Companiei Naționale de Investiții finanțare pentru reabilitarea stadionului „Mihai Adam”.

În contextul începerii iminente a Ligii a IV-a, primul sezon fără CSM Câmpia TurziiRefleqtMedia a vrut să afle care este planul Primăriei Câmpia Turzii pentru remedierea acestui deficit, din punct de vedere sportiv.

Cu un stadion în paragină, fără club sportiv funcțional, situația de la Câmpia Turzii este destul de tristă.

„Întotdeauna am spus că prima dată trebuie să avem infrastructură, înainte să avem o echipă”, a fost declarația edilului, care ne-a pus pe gânduri.

Motivul este reprezentat de două lucruri care s-au întâmplat în ultimul an.

  1. În anul 2020, Dorin Lojigan a depus la CNI o solicitare de finanțare pentru reabilitarea Stadionului „Mihai Adam”.
  2. Săptămâna trecută, același edil a fost la București și … deși nu a dorit să dezvăluie motivul vizitei sale în Capitală, primarul a declarat următoarele:

„În mod CERT mă voi zbate pentru a asigura finanțarea proiectului de reabilitare al stadionului”, a declarat Dorin Lojigan pentru RefleqtMedia.

Să însemne această declarație faptul că, în curând, vom avea un stadion modern și competițional la Câmpia Turzii? Vom vedea!

spot_img
spot_img
spot_img