spot_img

Alocutiunea rostita de primarul Municipiului Turda, cu prilejul Zilei Armatei Romane

Date:

Share post:

?? Iată-ne din nou în moment de sărbătoare, în această zi de 25 octombrie, în care spunem din suflet: ?? ????? ???, ????? ??? ?????? ????????̦?? ??? ???? ???????! ?? ????? ???, ??????? ??????!

Pentru faptul că au ales această meserie onorantă, pentru faptul că poartă cu mândrie tricolorul în piept, pentru faptul că pun integritatea și apărarea acestei țări mai presus de ORICE, ne arătăm astăzi respectul profund față de acești oameni minunați, militarii Armatei Române!

Gândul nostru merge deopotrivă și la militarii români aflați astăzi în teatrele de operații din zonele de conflict, care ne reprezintă peste hotare cu mult curaj și profesionalism, în timp ce familiile îi așteaptă acasă. Ne gândim de asemenea, la toți cei trecuți în neființă pe altarul Patriei, ghidați de un puternic sentiment al datoriei și al iubirii față de țară.

Și nu în ultimul rând, gândul nostru se îndreaptă și spre elevii militari de astăzi care au nobila misiune de a deveni un scut de aur pentru integritatea, moralitatea și siguranța de mâine a nației române.

spot_img

Subscribe

spot_img

Popular

More like this
Related

Cristian Matei, vizitat de karateka kyokushin

În cursul zilei de ieri, o delegație de karateka...

Cristian Matei: „Am demonstrat că noi construim non-stop, nu doar în campanie!”

Domnule primar, cum ați caracteriza, din punct de vedere...

Spitalul Municipal Turda va fi renovat prin PNRR

Vești bune! Proiectul de renovare energetică a Spitalului Municipal...

Percheziții BCCO, la Turda

O dubă și o autospecială de poliție au fost...
%d bloggers like this: