spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Alin Sălăjean, posibil candidat la Primăria Municipiului Câmpia Turzii, în 2024!

spot_img

Alin Sălăjean este una dintre figurile cele mai cunoscute și apreciate din mediul apolitic al Municipiului Câmpia Turzii. Deși are un mandat de consilier local în spate, acela este atât de „apus” încât pare că nici n-a fost.

Acum, Sălăjean este omul care ar putea deturna toate calculele din mediul politic al Municipiului Câmpia Turzii. Tocmai din acest motiv, RefleqtMedia l-a inclus în studiul nostru privind intenția de vot la nivelul județului Cluj.

De menționat este faptul că nu l-am „atașat” pe Sălăjean vreunui partid politic, deși PSD Câmpia Turzii îl curtea tot mai fervent, în ultimele 6 luni.

„Ca un laimotiv ce mă onorează de fiecare dată când sunt menționat, cei de la Refleqt Media sunt de părere că aș putea conta în modul în care ar putea evolua Câmpia Turzii, Clujul, România. Să nu mă înțelegeți greșit, în primul rând sunt Alin cel care iubește Câmpia Turzii, nu musai politician.

Dar… voi ce ziceți?

Nu voi ruga pe nimeni în spatele cortinei să mă voteze din complezență , vreau să văd unde mă situez cu adevărat, să stiu ce decizie voi lua în viitorul apropiat!

Oricine va primi de la mine linkul în privat ( meesenger, whatsApp, telegram, instagram) cu rugămintea de a mă vota, îl rog să îl publice!

Iubesc Câmpia Turzii,
Iubesc România.”, declară, în această seră, Alin Sălăjean!

 

Voi ce spuneți? Poate buturuga mică să răstoarne politicul local? 

spot_img
spot_img
spot_img