12.1 C
Turda
Thursday, September 29, 2022
spot_img
HomeBREAKING NEWSAl 4-lea caz de „drug-test” fals - un turdean, prins „drogat” pe...

Al 4-lea caz de „drug-test” fals – un turdean, prins „drogat” pe strada Cucului, și-a demonstrat nevinovăția – Am solicitat poziția oficială a IPJ Cluj

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

În ultima săptămână, RefleqtMedia a prezentat, ÎN PREMIERĂ, trei cazuri de șoferi care au fost acuzați de consum de droguri la volan și care, prin probe de sânge și urină, și-au demonstrat nevinovăția.

Noi am prezentat primii cazurile; Paul Bara, Costel Roja și Dragoș Zoltan, iar acum vă prezentăm al 4-lea caz, cel al lui Tudor Ștefan Mărincaș.

Tudor Ștefan Mărincaș este un turdean care, în data de 27 iunie 2022, a fost „surprins” conducând „drogat” pe strada Cucului din Municipiul Turda.

I s-a suspendat permisul și i s-a făcut dosar penal, pe loc. Omul știindu-se „curat” s-a dus la IML, a dat probe de sânge și urină și au ieșit negative pentru drogul cu care fusese inițial „depistat” prin aparatul drug-test.

De asemenea, colegii de la TurdaNews au descoperit un alt caz, al unui șofer depistat „pozitiv” cu aparatul drug-test, pe Autostrada A10 Turda – Aiud.

În această dimineață, RefleqtMedia a solicitat un punct oficial de vedere din partea Inspectoratului de Poliție al Județului Cluj privind aceste anomalii ale sistemului.

Vom reveni cu punctul oficial de vedere al IPJ Cluj … dacă ni se transmite.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: