6.8 C
Turda
Thursday, October 6, 2022
spot_img
HomeBREAKING NEWSEXCLUSIV: Costel Roja - ACUZAT PE NEDREPT că ar fi condus drogat!

EXCLUSIV: Costel Roja – ACUZAT PE NEDREPT că ar fi condus drogat!

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Se pare că nu doar la Câmpia Turzii dau eroare drug-testerele, ci și la Turda, iar victima unei asemenea erori a fost cunoscutul turdean, Costel Roja.

În data de 1 mai, orele 18:00, în timp ce se plimba cu autoturismul său, Roja a fost oprit, în trafic, de un agent de la circulație. Acesta l-a întrebat pe Roja dacă dorește să fie testat pentru consumul de droguri sau dacă preferă să dea probă de sânge, la Spitalul Municipal Turda.

„În ziua respectivă, după ce am fost în Cheile Turzii, nu m-am simțit prea bine. Am făcut un duș și am luat un Parasinus.”, spune Costel Roja.

Deoarece Costel Roja este recunoscut la nivelul întregului oraș drept un om care nu doar că nu consumă droguri, dar nu bea alcool și nu fumează tutun, acesta a declarat că dorește să dea mostră de salivă pentru drug test.

După 10 minute, spre stupefacția cunoscutului turdean, aparatul drug-test a dat un rezultat șocant, găsindu-l POZITIV pentru Cocaină și MDMA, două droguri extrem de puternice.

Astfel, Roja a fost pus sub urmărire penală de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Turda.

Dar … tenacitatea și perseverența cunoscutului turdean a dat roade, deoarece în doar 12 zile, a reușit să le dea cu legea în cap celor care l-au acuzat pe nedrept.

„Pe banii mei am solicitat un test de sânge, pentru toate tipurile de droguri, la IML Cluj. Am plătit 510 lei, iar rezultatul a venit NEGATIV. Firește că n-au mai avut ce face și au clasat cauza … dar testerele astea ale lor sunt absolut ciudate”, declară Costel Roja ÎN EXCLUSIVITATE pentru RefleqtMedia.ro

Sursele noastre ne-au comunicat că unele drug-testere au o sensibilitate atât de puternică încât dacă mănânci corn cu mac sau cozonac cu mac, poți ieși pozitiv pentru opiacee.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner
%d bloggers like this: