spot_img

Adrian Nap continuă să distorsioneze realitatea în favoarea sa … dar noi avem adevărul

Date:

Share post:

Ca urmare a articolului nostru privind cazul grav de ipocrită politoidă de care suferă președintele PMP Turda, Adrian Nap, acesta ne-a dat o replică „acidă” pe care am și publicat-o, deși conține unele distorsiuni grave vis-a-vis de realitatea cotidiană.

Devreme ce nu-l putem lăsa pe președintele PMP Turda să-și bată joc de turdeni, prin minciunile pe care le scoate în evidență, vrem să-i dăm replică la replică, revelând totodată adevărul din spatele poveștilor sfruntate promovate de Adrian Nap.

Vom lua, așadar, pe îndelete afirmațiile făcute de Nap și le vom demonta, ca să nu mai avem probleme pe viitor:

„Am constatat cu stupoare că domnul jurnalist Ovidiu Bucur, de la publicația electronică RefleqtMedia, a considerat că merităm atenția necesară pentru a fi ”puși la zid”, într-o manieră specifică perioadei comuniste, dar atent ”ascunsă” după perdeaua jurnalismului de opinie, pornit din ”comenzile” cui trebuie și de la ”butoanele” cui trebuie!”, spune Nap, acuzând RefleqtMedia atât de comunism, cât și de faptul că am scrie la comandă.

Păi, domnule președinte, considerăm că o afirmație trebuie probată, or dumneavoastră nu numai că nu aveți probe care să dovedească faptul că am scrie la comanda cuiva și, deci, suferiți de o gravă formă de demagogie, însă vă flatați singur, crezând că cineva chiar ar da o ceapă degerată pe PMP și s-ar deranja să „comande” articole de presă. Nu, domnule Nap, articolul nostru s-a bazat strict pe constatări proprii.

„1. PMP Turda nu este un partid de ipocriți, iar comunicatul pe care l-am remis presei, prin care solicitam stoparea finanțărilor către biserici, nu era decât un efect al voinței alegătorilor și a electoratului, așa cum a fost ea exprimată prin boicotul de la referendumul promovat de fețele bisericești (și nu numai). Considerăm că un partid politic trebuie să asculte voința poporului, iar noi exact asta am făcut!”, este prima replică dată de Nap, care înțelege lumea după cum vrea el, nu după cum este normal.

Motivul pentru care oamenii nu s-au dus la referendum nu are nicio legătură cu Biserica Ortodoxă Română sau cu orice altă biserică sau cult religios recunoscut pe teritoriul României. Dacă întrebarea pusă la referendum era bine conturată și dacă nu se ducea propaganda la niveluri greu de înțeles, altul era rezultatul acestuia. Spre exemplu, subsemnatul nu s-a prezentat la vot, din motivele de mai sus, însă nu accept și nu suport ideea de a lăsa bisericile fără finanțare. România nu este un stat secular sau ateu și nu va fi niciodată, iar motto-ul României, încă din perioada regalității este „Nihil sine Deo!” …

„4. Referitor la ”finanțările partidelor politice”… Suma la care faceți referire, de la Autoritatea Electorală Permanentă, sunt bani returnați pentru cheltuielile făcute din fonduri proprii, conform legii, după verificarea documentelor și a legalității cheltuielilor! Această procedură se aplică tuturor partidelor din România, nu numai în cazul PMP!”, iar înțelege Adrian Nap realitatea după propriile criterii.

Păi, stimate președinte de partid, cu afaceri în domeniul imobiliar, dacă tu scoți bani din jeb, iar banii ți se întorc în jeb din bugetul național, adică ți se rambursează … nu tot finanțare se numește? Știm că nu numai PMP a primit bani de la stat, dar în timp ce voi urlați din toți bojocii să se oprească finanțările bisericilor, măcar ceilalți politicieni finanțați public au bunul simț să tacă și să nu facă pe virginele lovite în aripă. Concluzia este clară, senatorul vostru iubit și mulți alți PMP-iști au primit peste 4 milioane de lei noi de la bugetul național, într-o țară în care 6 milioane de români nu au acces la surse de apă. Aici de ce nu vă sesizați nici voi, ăștia de la Turda, nici senatorul vostru iubit, nici Eugen Tomac, nici nimeni?

„5. În ceea ce privește ”angajările pe criterii politice”, noi chiar susținem că nu sunt normale! ”, este căpșuna de pe gunoiul inserat de Adrian Nap în replica lui.

Păi, boss, dacă tu le consideri anormale, spune-i lui Dan să demisioneze 🙂 că știm sigur că n-a câștigat vreun concurs pentru care să fi devenit angajat al API, tot la fel ar trebui să demisioneze și un anume reprezentant al Municipiului Turda într-un anumit AGA, dar toate la timpul lor.

Iată, dragi cititori, care este adevărul în ceea ce-l privește pe Adrian Nap și pe colegii săi de partid, acești iubitori ai intereselor turdenilor … care nici usturoi nu mănâncă, nici gura nu le miroase, iar jurnaliștii care nu îi încondeiază frumos, scriu la comandă.

Asta este exact mentalitatea nocivă de care trebuie să scape partidele politice. Acceptați și critica, domnilor, nu doar articolele elogioase, poate așa se va curăța clasa politică.

spot_img

Subscribe

spot_img

Popular

More like this
Related

Castrul Roman Turda intra in patrimoniul UNESCO

👏 𝗗𝗼𝘀𝗮𝗿𝘂𝗹 𝗽𝗿𝗶𝘃𝗶𝗻𝗱 𝗟𝗶𝗺𝗲𝘀-𝘂𝗹, 𝗰𝗮𝗿𝗲 𝗶𝗻𝗰𝗹𝘂𝗱𝗲 𝘀i 𝗼𝗯𝗶𝗲𝗰𝘁𝗶𝘃𝗲 𝗱𝗶𝗻...

Scandal la Restaurantul Sarea în Bucate – 4 persoane implicate, un rănit

Se pare că actul de vandalism, prezentat anterior de...

Comunicat de presă Bugetul anului 2023 -Primăria Municipiului Turda-

La fel ca în anii precedenți și anul acesta...

Restaurantul Sarea in Bucate, atacat de un individ, in cursul serii trecute

Un barbat a hotarat, din varii motive, sa sparga...
%d bloggers like this: