fbpx
HomeFEATUREDAcțiune spectaculoasă a polițiștilor turdeni - au capturat un șofer care circula...
spot_img
spot_img

Acțiune spectaculoasă a polițiștilor turdeni – au capturat un șofer care circula cu plăcuțe false de înmatriculare

- Publicitate -
spot_img

Viața e plină de surprize, mai ales atunci când ești polițist, iar un exemplu concret este ultima pățanie a polițiștilor turdeni.

Aceștia, în timp ce se aflau în misiune, au făcut semn să oprească unui șofer care tranzita Calea Victoriei. Șoferul nu a oprit și de aici a început „nebunia”.

La data de 1 februarie a.c., în jurul orei 16.45, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Turda au efectuat semnal regulamentar de oprire unui conducător auto care se deplasa pe strada Calea Victoriei, din municipiu, din direcția Câmpia Turzii spre Cluj-Napoca, acesta continuându-și deplasarea.

Polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului, având semnalele acustice și luminoase în funcțiune.

După aproximativ un kilometru, ajuns pe strada Lianelor, cel în cauză a abandonat autoturismul, motiv pentru care polițiștii au procedat la urmărirea acestuia pedestru, fiind interceptat la scurt timp, imobilizat și condus la sediul poliției.

Polițiștii au stabilit identitatea conducătorului auto, respectiv un bărbat în vârstă de 36 de ani, din municipiul Cluj-Napoca.

În urma verificărilor efectuate, a reieșit faptul că plăcuțele cu numărul de înmatriculare aplicate aparțin unui alt autoturism.

În cauză sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Totodată, bărbatul a fost sancționat contravențional în conformitate cu OUG 195/2002R pentru nepurtarea centurii de siguranță și neoprirea la semnalul regulamentar al polițistului.”, transmite iPJ Cluj, în buletinul de presă de astăzi.

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,916FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -
spot_img

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: