„Se omoară între ei și pentru locuri de parcare” – spune un vers celebru cântat de o trupă de hip-hop. La Turda n-a fost pentru locuri de parcare ci, în aparență, pentru a comite o tâlhărie.

S-a întâmplat săptămâna trecută, în zona Materna din Turda.

Am trecut strada la o casă de amanet, situată lângă magazinul “Materna”, ca să amanetez un inel şi când m-am întors spre maşina unde se afla soţia, soacra şi cele trei fete ale mele o maşină a trecut la mică distanţă de mine.

Cei din maşină au coborât geamul şi au început să mă înjure, la care eu n-am reacţionat deloc, le-am făcut doar cu mâna, în sensul că e OK totul, însă ei au coborât urgent şi m-au luat la pumni şi picioare, numai în cap! Am picat jos dar am scăpat după ce am îndurat o ploaie de lovituri, iar acest lucru s-a petrecut abia când a ieşit rapid din maşină soţia şi le-a dejucat, probabil, planul de a mă tâlhări de banii obţinuţi de la casa de amanet. Două serii de bătaie mi-au dat în minutul acela îngrozitor… După plecarea lor, care a avut loc în momentul când au văzut că soţia a reuşit să sune la poliţie, m-am deplasat de urgenţă la spital, în timp ce fetiţa de clasa întâi, şocată, plângea în hohote, cum a făcut-o şi ore la rând după aceea.”.

 “Vreau ca indivizii aceştia să fie neapărat traşi la răspundere pentru faptele lor, fiindcă familia mea, pe lângă loviturile încasate de mine, a rămas traumatizată. Consider că o asemenea faptă nu poate să rămână nepedepsită şi o să ne străduim să facem în aşa fel încât să ni se facă dreptate”…relatează victima pentru Gazeta de Cluj, citat și de TurdaNews.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru loviri și alte violențe.

RefleqtMedia pe rețelele de socializare