fbpx
Tuesday, May 30, 2023
spot_img
spot_imgspot_img
HomeȘtiri TurdaZiarul Financiar: Producătorul de prefabricate ASA CONS din Turda, afaceri de 25...

Ziarul Financiar: Producătorul de prefabricate ASA CONS din Turda, afaceri de 25 mil. euro în 2018, plus 28%

spot_img

Producătorul de prefabricate ASA CONS din Turda, constructorul fabricii de MDF din Oarja, de lângă Piteşti, un proiect de 150 mil. euro al concernului turc Yildiz Entegre, a finalizat anul 2018 cu afaceri de 25,5 mil. euro, mai mult cu 28,5% faţă de anul anterior, precizează ZF.ro, jumătate din cifra de afaceri fiind realizată din două proiecte derulate de companie în zona Bucureşti.

„Piaţa a avut o creştere fulminantă în 2018, în special prin prisma dezvoltării spaţiilor logistice. Aceasta vine ca şi consecinţă logică a măsurilor luate de guvern, cu creşterea salariilor în sectorul bugetar, care a atras implicit şi o creştere a consumului care are acum nevoie de mai multe spaţii logistice. Din păcate însă, nu doar din punctul nostru de vedere, ci şi al celorlalţi producători de profil, investiţiile în unităţi de producţie au fost extrem de puţine faţă de celelalte ţări din estul Europei, unde acestea deţin ponderea cea mai importantă’’, a declarat Bogdan Bulgaria (foto), general manager ASA CONS România şi ASA Epitoipari Hungary, pentru sursa citată.

În 2018, compania a derulat peste 50 de noi proiecte de mare anvergură. ASA CONS România, companie înființată în anul 1999, ca parte a Grupului ASA Kft. Ungaria, este o companie specializată în soluții complete pentru structura de rezistență. ASA CONS România a fost prima companie românească capabilă să ofere soluții profesioniste pentru marii investitori care și-au făcut apariția în țara noastră – Metro, Praktiker, Cora, Carrefour – precum și pentru companii de producție sau servicii logistice.

”În scurt timp, ASA CONS România a devenit liderul pieței românești în domeniul prefabricatelor din beton armat pentru construcții nerezidențiale. În anul 2008, compania devine parte a Grupului Consolis, lider european în livrarea soluțiilor în domeniul construcțiilor, lucrărilor civile și infrastructurii feroviare, specializat în producția elementelor din beton cu performanțe înalte, grup care va facilita accesul ASA CONS România la cele mai noi cunoștințe și tehnologii în domeniu, un important atu care va contribui la evoluția ulterioară și la progresul companiei.”, a menționat și jurnaluldeafaceri.ro, într-un articol publicat la începutul acestui an.

sursa: ZF.ro

Sursa foto: ZF.ro

spot_img
spot_img
spot_img
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -spot_img
spot_img

Most Popular

%d bloggers like this: