spot_img
spot_img

Vrei finanțare nerambursabilă din partea Consiliului Județean Cluj? Iată ce trebuie să faci

spot_img

Consiliul Județean Cluj invită organizațiile neguvernamentale şi entităţile publice din judeţ care implementează programe şi proiecte din sfera tineretului şi activităţilor socio-educaţionale, a sportului, culturii, cultelor religioase, precum şi cele din sfera Centenarului Marii Uniri, să depună cererile pentru obținerea finanțărilor nerambursabile din bugetul forului administrativ județean pentru anul 2018.

Depunerea solicitărilor de către entitățile eligibile se poate face începând cu ziua de vineri, 2 martie 2018 și până în ziua de vineri, 16 martie a.c., ora 13.30, la Registratura Consiliului Județean Cluj. Având la dispoziție un interval de 15 zile, toți cei interesați sunt rugați să consulte noile Regulamente de acordare a finanțărilor nerambursabile care au fost aprobate în ședința deliberativului clujean din data de 31 ianuarie a.c., accesând pagina oficială de web a Consiliului Județean, secțiunea Hotărâri, http://www.cjcluj.ro/hotarari/1/2018/1.

„Dorința noastră este aceea de a sprijini, în condiții de maximă transparență și corectitudine, cât mai multe proiecte ale entităților non-profit, convinși fiind de contribuția benefică pe care acestea o pot aduce la dezvoltarea comunităților clujene. Și, pentru că anul 2018 are o semnificație aparte, în plus față de domeniile de finanțare deja consacrate, anul acesta vom sprijini și o serie de inițiative menite să marcheze așa cum se cuvine Centenarul” a declarat domnul Alin Tișe, Președintele Consiliului Județean Cluj.

În ceea ce privește sumele alocate pentru susținerea inițiativelor care se încadrează în domeniile anterior menționate, pentru programele și proiectele din sfera tineretului și socio-educaționale a fost alocată suma de 500.000 de lei, pentru susținerea structurilor sportive suma disponibilă este de 1.200.000 de lei, iar pentru programele, proiectele și acțiunile organizate în domeniul cultural s-au alocat 500.000 de lei. De asemenea, unităților de cult aparținând cultelor religioase recunoscute legal le-a fost repartizată suma de 2.000.000 de lei iar pentru a marca în mod corespunzător Centenarul Marii Uniri și pentru a facilita organizarea de acțiuni și activități specifice acestui domeniu s-au pus la dispoziție 300.000 de lei.

În ceea ce privește formularele – tip ce trebuie completate, documentele ce vor trebui anexate în sprijinul cererilor de finanţare, precum şi alte reguli instituite prin regulamentele specifice, toate entităţile interesate pot consulta aceste documente și prevederi prin accesarea paginii web a Consiliului Judeţean Cluj, secţiunea Formulare – http://www.cjcluj.ro/formulare/.

Biroul de presă

27 februarie 2018

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

❗️ 21 de tone de material antiderapant, pe drumurile județene din zona Turzii

ℹ️ Consiliul Judeţean Cluj informează participanţii la trafic în...

Accident rutier MORTAL pe A1

Secția de pompieri Sebeș intervine pentru acordarea primului ajutor...

IPJ Cluj revine cu date despre accidentul rutier de la Turda – o femeie a fost rănită

Două autoturisme s-au ciocnit, în această seară, în cartierul...
spot_img

Newsletter

spot_img

Descoperă!

Primăria Turda demonstrează că sunt ași la organizare de evenimente

„Sărbătoarea copilăriei”, organizată în week-endul 1-3 iunie de Primăria...

Consiliul Județean Cluj se alătură luptei împotriva abuzurilor față de animale

Reunit în ședință ordinară, miercuri, 30 iunie a.c., Consiliul...

EXCLUSIV: Document EXPLOZIV – Cseke Attila BAGĂ PRIMĂRIILE ÎN COLAPS FINANCIAR!

Primarii care au contracte semnate prin PNDL și lucrări...

Adevărul din spatele fake-news-ului cu „asistenta la nunți”

În această dimineață, două entități mass-media cu credibilitate mult-scăzută,...

Tradiții și obiceiuri de Bobotează – ce e bine să faci și ce trebuie să eviți

În fiecare an, pe 6 ianuarie, preoţii sfinţesc apele,...
spot_img
spot_imgspot_img

Jandarmii clujeni donează sânge pentru viaţă!

În perioada 15-16 iulie a.c., jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj s-au prezentat la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină din Cluj pentru...

Consiliul Județean a dotat Spitalul Județean de Urgență Cluj-Napoca cu un nou echipament medical

Consiliul Județean Cluj a finanțat achiziționarea unui nou echipament de înaltă tehnologie pentru Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca, unitate sanitară aflată în subordinea...

O noua investitie la Campia Turzii – primarul a fost prezent la inaugurare

Compania Voestalpine, care a cumparat o hala in ISCT si-a inceput, in mod oficial, activitatea de productie. Cu acest prilej, conducatorii firmei au organizat o...
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner
%d bloggers like this: