17 C
Turda
Friday, July 22, 2022
spot_img
HomeOPINIEEditorialVomitiv de presă! Marius Bordea vorbește, să nu tacă, iar presa scrie,...

Vomitiv de presă! Marius Bordea vorbește, să nu tacă, iar presa scrie, că e trending să dai în ruși!

Date:

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Acum două zile, Gandul.info a publicat „cea mai șmecheră investigație” despre felul în care a fost fărămițat combinatul ISCT și despre „spionii ruși” infiltrați în operațiunile de destabilizare a industriei românești.

Toată „investigația” s-a bazat pe o serie de „dezvăluiri” făcute de fostul director al combinatului, controversatul politician, Marius Bordea.

Bun … până aici despre această prostie jurnalistică! Haideți să dăm cărțile pe față! Au trecut 22 de ani de la momentul vânzării ISCT-ului către Mechel. De asemenea, de la momentul obținerii statutului de „candidat” la Uniunea Europeană de către țara noastră au trecut 29 de ani!

În 1993, prin scrisoarea de candidatură la UE, statul Român se obliga să-și omoare industria siderurgică și să scadă producția anuală de oțel, de la 14 milioane, la 2 milioane! Exact, acea scrisoare de candidatură nu a fost făcută publică pentru pulime decât acum ? Unde mama dracului erau serviciile secrete românești, atunci când Iliescu și Stolojan se obligau să omoare siderurgia românească?

Despre asta trebuie să vorbim… sau mai bine ar fi cazul să ne mai tacă dracului gura, pentru că oricum nu am făcut nimic! Niciun dosar penal nu a fost demarat după „privatizările strategice” prin care ne-am omorât: siderurgia, industria producătoare de mașini, utilaje, nave, locomotive, industria extractivă, producția de aur … NICIUN DOSAR PENAL.

Acum, la ce mai vorbim? După 30 de ani ce se mai poate „repara” din ce s-a omorât!

Bordea are tupeul să vorbească despre ce s-a întâmplat atunci? De ce n-a vorbit între 2000 și 2004 când era tartorele universal al Câmpiei Turzii și toată lumea i se adresa cu „sărumâna”? Fir-ar ai dracului de foști directori și politicieni care au tăcut COMPLICI iar acum se dau mari filozofi ai vorbăriei!

Bordea a tăcut „mâlc” și complice până i s-a făcut vânt din combinat, apoi și-a amintit că este român! Până atunci a fost altceva!

Adevărul este simplu: NIMENI nu poate să fure în așa manieră dintr-o casă închisă … decât cu complicitatea celor care păzesc casa! Numiți-i cum vreți, procurori, politicieni, ofițeri acoperiți … TOȚI au tras spuza spre ei și au vândut țara asta la sfert de preț, iar acum își permit să-și dea cu părerea!

Păi, într-o țară normală: Năstase, Gușă, Bordea, Stolojan, Băsescu, Miron Mitrea și toți ăștia ar fi zăcut zeci de ani la pușcărie … dar nu, acum la noi sunt analiști politici și „somități”

Hai să ne ascundem capetele în noroi și să lăsăm ipocrizia la o parte! Da, e fantastic că spionii ruși ne-au omorât economia, dar defapt economia românească a fost amanetată încă din 1993, și toate leprele care au condus țara asta, de la nivel local, până la nivel național, sunt vinovați de ÎNALTĂ TRĂDARE!

Nu mai avem eroi, n-am avut niciodată! Suntem un popor de condamnați!

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: