fbpx
HomeȘtiri din zonăCeanu MareVirgil Păcurar: „Mulțumesc întregii echipe a PNL Ceanu Mare pentru munca imensă,...
spot_img
spot_img

Virgil Păcurar: „Mulțumesc întregii echipe a PNL Ceanu Mare pentru munca imensă, depusă atât în campania electorală, cât și în pre-campanie!”

- Publicitate -
spot_img

Alegerile europarlamentare organizate ieri au marcat una dintre cele mai frumoase victorii obținute vreodată de Partidul Național Liberal, la nivelul întregii țări.


După ani de zile în care românii au îndurat mojicia, persiflarea și aroganța PSD-ului, răzbunarea celor mulți a venit prin prisma voturilor exprimate.
La Ceanu Mare, această victorie a Partidului Național Liberal a fost pe cât de dulce, pe atât de greu obținută.


Am reușit, dragi cetățeni ca, prin intermediul votului vostru să dăm o lecție de democrație, normalitate și moralitate unui primar arogant, flegmatic și cu atitudine de baron local.


La sfârșitul zilei, cifrele în comuna noastră arată astfel: PNL – 45.30%, PSD – 36,05%, USR – 10,09%, PMP – 5.02%.


Practic, în toate secțiile de votare a fost același câștigător, PNL CEANU MARE, iar pentru asta, în calitate de președinte al formațiunii politice, vă mulțumesc și vă transmit că munca noastră abia acum începe!


După cum am declarat, îmi doresc ca, prin intermediul votului popular, să redevin primarul comunei Ceanu Mare și să stârpesc incompetența care, din iunie 2016, sălășluiește la Primărie.


Investiții – 0
Realizări – 0
Aroganță – Maximă!

Cu asta sunt răsplătiți părinții și bunicii noștri de către primarul PSD, dar voi – poporul – ați demonstrat că schimbarea este aproape!


De acum începe munca pentru eliberarea comunei Ceanu Mare de sub jugul social-democrat!


Mulțumesc întregii echipe a PNL Ceanu Mare pentru munca imensă, depusă atât în campania electorală, cât și în pre-campanie! Dragi colegi, avem mult de muncă, puțin timp și așteptări mari, așa că … la treabă!

Virgil Păcurar,
Președinte PNL Ceanu Mare

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: