spot_img

Virgil Păcurar, mesaj tranșant pentru fosta primăriță: „Cum poate să conteste activitatea mea cineva care nu a turnat un centimetru de asfalt?”

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

În cadrul celui mai recent interviu publicate de site-ul de știri RefleqtMedia, am abordat – împreună cu primarul comunei Ceanu Mare, Virgil Păcurar, problema atacurilor la care este supus, pe rețelele de socializare.

„Am o mare admiratoare, care aproape în fiecare săptămână îmi contestă activitatea. Tatăl meu avea o vorbă – ce ai în suflet, aceea oferi. Atâta ipocrizie și ură nu am văzut în viața mea. Ne-a contestat că am pietruit drumurile comunale și pe cele de hotar, că asfaltăm, că muncim.

Dar mă întreb, cum poți tu să contești atât timp cât, în aproape 5 ani de mandat, nu ai turnat un centimetru de asfalt, nu ai întabulat un metru pătrat de teren, nu ai realizat un studiu de fezabilitate?”, a declarat Virgil Păcurar, pentru RefleqtMedia.

Vă reamintim că, în anul 2021, Primăria Ceanu Mare a pornit activitiatea cu un minus de 28 de miliarde de lei vechi. De asemenea, în 2021 s-au întabulat peste 20 de km de drumuri comunale, s-au depus 4 proiecte de finanțare pe Programul „Anghel Saligny” și actualmente este în procedură de aprobare Strategia de Dezvoltare.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Trândăveala Consiliului Județean Cluj alungă investitorii de la Tetarom 5 Luna

Deși în luna februarie se zvonea că un gigant auto ar fi interesat de Parcul Industrial Tetarom 5,...

Tragedie la aeroportul Târgu Mureș – a căzut cu parașuta

Astăzi, în jurul orei 11.45, polițiștii au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că un tânăr,...

DJ Ionuț Petrovan și Compact Paul Ciuci vor face SHOW la zilele orașului!

Vă era dor de distracție, muzică, ringhiș și artificii? Ei bine, așteptarea voastră a luat sfârșit deoarece luna iunie aduce...

Accident rutier FOARTE GRAV pe Centura Vâlcele – Apahida

4 autoturisme sunt implicate, chiar acum, într-un accident rutier petrecut pe centura Vâlcele - Apahida. La fața locului intervin...
spot_img

Exact astăzi se împlinesc 965 de ani de la „Marea schismă”

S-a întâmplat în 16 iulie 1054: Separarea Bisericii de Răsărit (de la Constantinopol) de Biserica de Apus (de la Roma), separare cunoscută în istorie...
%d bloggers like this: