spot_img

Virgil Păcurar: Dragi cetățeni, vă mulțumim!

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img
În ultimele două zile, am susținut mai multe întâlniri cu cetățenii comunei Ceanu Mare – întâlniri care ne-au lipsit atât de mult, dar pe care am fost forțați să le amânăm, din cauza pandemiei COVID-19.
 
Sunt și voi fi MEREU un primar al cetățenilor, al consultărilor publice, al punerii în agendă a voinței celor care ne-au votat și ne-au însărcinat cu responsabilitatea de a conduce destinele comunei în aceste perioade grele.
 
Dragi cetățeni, vă mulțumim pentru implicarea civică de care ați dat dovadă, participând la reuniuni și vă promitem că vom continua aceste consultări pe tot parcursul anului.
 
Cel mai bun indicator al activității unui primar este sentimentul de satisfacție publică. Nu vom putea să vă mulțumim pe toți, dar vom aloca toate resursele pentru a reuși!
 
Virgil Păcurar,
Primarul comunei Ceanu Mare

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Comuna Ceanu Mare – în top 4 al procentului de persoane recenzate în județul Cluj

Participarea la Recensământul Populației și Locuințelor 2021 reprezintă atât o obligativitate, cât mai ales o dovadă de spirit...

Primarul de la Ceanu Mare lovește puternic în problema fondurilor europene: „Dezvoltarea și fondurile europene NU se numără printre prioritățile guvernului. ”

În această seară, Virgil Păcurar, primarul comunei Ceanu Mare, a remis o declarație social-media prin care contestă vehement...

Fotbal Liga a 5-a: Progresul își continuă cursa spre promovare și meciurile cu Sticla Arieșul Turda sau ISCT 1921

Astăzi au fost programate meciurile contând pentru etapa a 16-a din Liga a 5-a, zona Câmpia Turzii, la...

Primarul comunei Ceanu Mare, în vizită la Compania Națională de Investiții

În acest sfârșit de săptămână, primarul comunei Ceanu Mare, domnul Virgil Păcurar, se află într-o vizită de lucru...
spot_img

Adrian Jișa face lobby și obține 410.000 de lei pentru comuna Băișoara

Băișoreanul, Adrian Jișa, este cel mai de perspectivă, mai capabil și mai entuziast politician al comunei și unul dintre cei mai respectați tineri social-democrați...
%d bloggers like this: