spot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Viorel Crișan, trimis în judecată! Vezi ce fapte a comis fostul jurnalist din Câmpia Turzii

Judecătoria Turda a admis astăzi rechizitoriul întocmit de Parchetul de pe lângă Judecătoria Turda în ceea ce-l privește pe Viorel Crișan, fost președinte al CSM Câmpia Turzii, fost jurnalist și membru al PD-L.

Viorel Crișan este acuzat de DELAPIDARE, după ce a scos bani din fondurile CSM Câmpia Turzii pentru a restitui un împrumut pe care l-a solicitat în decursul anului 2020.

28.12.2022
Ora estimata: 8:30
Complet: Complet P5 C.P.C.
Tip solutie: Încheiere
Solutia pe scurt: În baza art. 346 alin.1 Cod procedură penală constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul cu nr. 2858/P/2020 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda privind pe inculpatul R G B trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de instigare la delapidare în formă continuată, prev. de art. 47 din C.pen. rap. la art. 295 din C.pen. rap la art.308 din C.pen. cu aplic.art.35 alin.1 din C.pen., cu aplic. art. 44 alin.1 din C.pen. şi inculpatul V C trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de delapidare în formă continuată, prev. de art. 295 din C.pen. rap la art.308 din C.pen. cu aplic.art.35 alin.1 din C.pen., a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală. Dispune începerea judecăţii în cauza privind pe inculpatul R G B pentru săvârşirea infracţiunii de instigare la delapidare în formă continuată, prev. de art. 47 din C.pen. rap. la art. 295 din C.pen. rap la art.308 din C.pen. cu aplic.art.35 alin.1 din C.pen., cu aplic. art. 44 alin.1 din C.pen. şi inculpatul V C pentru săvârşirea infracţiunii de delapidare în formă continuată, prev. de art. 295 din C.pen. rap la art.308 din C.pen. cu aplic.art.35 alin.1 din C.pen. C u drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare. Pronunţată prin punerea minutei la dispoziţie prin mijlocirea grefei instanţei, azi 28.12.2022.
Document: Încheiere finală camera preliminară  1017/2022  28.12.2022

Potrivit Noului Cod Penal,  însuşirea, folosirea sau traficarea de către un funcţionar public, în interesul său ori pentru altul, de bani, valori sau alte bunuri pe care le gestionează sau le administrează, se pedepseşte cu închisoare de la 2 la 7 ani şi interzicerea exercitării dreptului de a ocupa o funcţie publică.

Or … exact asta a făcut Viorel Crișan, cât timp era președinte la CSM Câmpia Turzii.

Totul a început în 2020, când procurorii Parchetului Turda, alături de mascați, au efectuat descinderi atât la sediul CSM Câmpia Turzii, cât și acasă la Viorel Crișan.

RefleqtMedia a scris pe larg despre situație în mai multe rânduri:

Breaking! Percheziții DIICOT la Sala Sporturilor și la Viorel Crișan acasă!

EXCLUSIV: Iată cum au dispărut „8000-9000 de euro” din conturile CSM Câmpia Turzii … pentru a se restitui UN ÎMPRUMUT DE CĂMĂTĂRIE!

IPJ CLUJ da detalii despre perchezitiile de ieri!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img