fbpx
HomeDEZVĂLUIRIEXCLUSIV: Iată cum au dispărut „8000-9000 de euro” din conturile CSM Câmpia...
spot_img
spot_img

EXCLUSIV: Iată cum au dispărut „8000-9000 de euro” din conturile CSM Câmpia Turzii … pentru a se restitui UN ÎMPRUMUT DE CĂMĂTĂRIE!

- Publicitate -
spot_img

Dispariția subită și neanunțată din peisajul sportiv al clubului CSM Câmpia Turzii, odată cu echipele de volei, fotbal, dar și cu persoanele din conducerea sa au trezit multe suspiciuni, însă NICI PE DEPARTE ceea ce RefleqtMedia a aflat, pe cale oficială, din pură întâmplare.

În urmă cu aproape o lună, am solicitat de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Turda un extras de rechizitoriu, dintr-un dosar în cadrul căruia s-au efectuat percheziții atât la sediul CSM Câmpia Turzii, cât și la președintele clubului, Viorel Crișan, acasă!

Este vorba despre dosarul de urmărire penală nr 3022/P/2019, în care inculpați sunt Roșca Gheorghe Bazil, Roșca Raul Bogdan și Ferdean Petre Călin.

Cu această ocazie am aflat și care este adevăratul motiv pentru care au fost efectuate percheziții la CSM și la Viorel Crișan – cele două entități (persoană juridică și persoană fizică) apar în dosarul de urmărire penală.

Potrivit procurorilor turdeni, între octombrie 2018 și februarie 2019, Gheorghe Roșca i-ar fi dat bani împrumut lui Viorel Crișan. Acest împrumut, împreună cu dobânzile aferente, ar fi ajuns în mai 2020, la suma de … 13.000 de euro.

Pe parcursul derulării contractului, inculpatul a încasat în luna iunie a anului 2020 suma de 4000 de euro, care în prealabil a fost însușită de V. C. (Viorel Crișan) din patrimoniul clubului sportiv din Câmpia Turzii. 

În luna martie a anului 2020, R.G.B (Roșca Gheorghe Bazil) a încasat în temeiul contractului de împrumut suma de aproximativ 4000-5000 de euro, care în prealabil a fost însușită de V.C. (Viorel Crișan) din patrimoniul clubului sportiv din Câmpia Turzii.”, se arată în extrasul de rechizitoriu pe care RefleqtMedia îl are la dispoziție și în care apar toate faptele pentru care procurorii turdeni au dispus arestarea preventivă a făptuitorilor, dar și percheziționarea lui Viorel Crișan.

Dacă, în instanță, se va stabili că procurorii turdeni au avut dreptate, iar Viorel Crișan a scos bani din conturile clubului pentru a achita împrumutul de cămătărie, chiar și acesta ar putea fi pus sub acuzare, pentru fapta de delapidare.

Gheroghe Roșca l-a amenințat pe Viorel Crișan „Vin peste tine!”

În același extras de rechizitoriu se arată că Gigi Roșca l-ar fi amenințat pe Viorel Crișan, pentru ca acesta din urmă să-i restituie banii.

„Viorel ce p… facem??? Ajungem să ne certăm… nu vreau să ajung la tine acasă… că sincer îmi pierd răbdarea” 

„Nu mă face să fac lucruri necugetate. În seara asta ajung la voi acasă, îți spun de pe acum. Să nu avem discuții că nu ți-am zis. Ai greșit persoana dacă ai crezut că sunt ultimul fraier din Câmpia Turzii.” sunt doar câteva dintre amenințările pe care Gigi Roșca i le-ar fi trimis, probabil prin SMS sau Whatsapp, lui Viorel Crișan și pe care procurorii le-au interceptat.

În acest proces, Viorel Crișan nu s-a constituit nici parte vătămată, nici parte civilă.

RefleqtMedia a luat legătura cu Viorel Crișan, însă acesta ne-a spus că nu declară nimic cu caracter oficial.

Conform procedurilor în vigoare, toate persoanele menționate beneficiază de prezumția de nevinovăție, până la proba contrarie.

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: