22.4 C
Turda
Wednesday, August 10, 2022
spot_img
HomeCluj NewsVIDEO - PERCHEZIȚII IN CADRUL UNUI DOSAR DE TÂLHĂRIE CALIFICATĂ

VIDEO – PERCHEZIȚII IN CADRUL UNUI DOSAR DE TÂLHĂRIE CALIFICATĂ

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

La data de 2 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Biroul de Investigații Criminale și cei ai secțiilor urbane au desfășurat patru percheziții imobiliare pe raza municipiului Cluj-Napoca și în comunele Mociu, Apahida și Florești, la locuințele a trei bărbați bănuiți de săvârșirea unei tâlhării.

În fapt, cercetările polițiștilor au fost demarate la data de 11 septembrie a.c., în urma sesizării a doi tineri de 18 și 20 de ani, care, în jurul orei 14.30, în timp ce se aflau într-un autoturism pe strada Ileana Cosânzeana ar fi fost agresați de trei persoane și deposedați de bunuri în valoare de aproximativ 8.500 de lei.  

 

În cadrul perchezițiilor efectuate, polițiștii au identificat și ridicat în vederea documentării infracțiunii telefoane mobile, obiecte despre care există indicii că ar fi fost folosite la comiterea faptei și alte bunuri de interes în cauză.

 

Urmare perchezițiilor s-a reușit recuperarea a peste 90% din prejudiciul creat.

 

Administrarea probatoriului a condus la reținerea celor trei bărbați cu vârste cuprinse între 20 și 34 de ani. Ulterior, în urma prezentării acestora Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca a fost dispusă măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

 

Activitățile derulate au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Brigărzii de Operațiuni Speciale Cluj, Serviciului pentru Acțiuni Speciale și Serviciului  Criminalistic.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: