fbpx
spot_img
spot_img

Vezi cum se va desfasura pelerinajul de Sfântă Mărie de la Nicula

spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -

Sarbatoarea Ardealului se apropie cu pasi repezi, astfel ca autoritatile judetului au intrat in priza.

- Advertisement -
- Advertisement -

Prefectura Cluj a remis un comunicat de presa prin care anunta conditiile de desfasurare ale pelerinajului de la Nicula.

“➡️ În această dimineață, prefectul județului Cluj, domnul Tasnádi István-Szilárd, alături de doamna subprefect Irina Munteanu, au condus ședința de organizare a procesiunii religioase ocazionată de sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului de la Mănăstirea Nicula, în prezența Înaltpreasfinției Sale Andrei Andreicuț. În cadrul ședinței de lucru a fost prezent primarul comunei Fizeșu Gherlii, domnul Vasile Lup și reprezentanți ai instituțiilor cu atribuții în domeniu.

➡️ Procesiunea va începe sâmbătă la ora 12:00 cu punctul de pornire de la Biserica Sfântul Nicolae din Municipiul Gherla și se va desfășura cu respectarea obligatorie a măsurilor de distanțare socială, purtarea măștii peste nas și gură și spălatul pe mâini ori de câte ori este nevoie. Persoanele care prezintă simptomatologie de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree, febră, stare generală alterată) nu este permis să participe.

➡️ Pe parcursul traseului vor fi amenajate puncte de furnizare a apei potabile și se are în vedere amenajarea unui centru temporar de vaccinare, iar forțele de ordine vor fi prezente în vederea menținerii ordinii și liniștii publice și a respectării măsurilor de distanțare socială.”, transmite Institutia Prefectului Judetului Cluj.

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Comentarii

%d bloggers like this: