fbpx
HomeStiri din ClujVezi ce a declarat Mircea Abrudean, la învestirea sa în funcția de...
spot_img
spot_img

Vezi ce a declarat Mircea Abrudean, la învestirea sa în funcția de prefect

- Publicitate -
spot_img

Pentru prima dată în ultimii 10 ani, Câmpia Turzii dă prefectul la Cluj. Astăzi, de la ora 17:00, la Prefectura Cluj a avut loc ceremonia de învestire a noului prefect, Mircea Abrudean.

Venit prin transfer de la Primăria Câmpia Turzii, Abrudean și-a început cariera de prefect într-o ceremonie solemnă, la care au mai asistat ministrul transporturilor, Lucian Bode și Ministrul fondurilor europene, Marcel Ioan Boloș.

„Vreau să vă asigur că o să îmi desfășor activitatea cu demnitate, cu echilibru și cu eficiență. Sunt conștient că odată cu împlinirea funcției de prefect îmi asum o mare responsabilitate, în primul rând față de cetățenii județului Cluj, de aceea consider că prefectul trebuie să fie în egală măsură reprezentantul Guvernului în teritoriu, dar și reprezentantul cetățenilor în relația cu Guvernul. Ca priorități ale mandatului meu, îmi doresc ca Instituția Prefectului să devină un model de eficiență și transparență pentru toate instituiile publice din județ și să devin un partenermai activ al administrațiilor locale. De asemenea, consider că Instituția Prefectului trebuie să aibă un rol mai accentuat în ceea ce privește susținerea proiectelor de dezvoltare ale comunitățiilor locale, în special a celor finanțate prin fonduri europene”, a declarat Mircea Abrudean, citat de ZCJ.ro

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: