fbpx
spot_img

“Vă rog să aveți grijă de cățelul nostru, să nu îl lăsați aici!” – mesajul răniților din accidentul de la Bologa, pentru Pompierii clujeni

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Date:

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Share post:

Aceasta a fost rugămintea pe care a adresat-o un bărbat pompierilor de la Detașamentul Huedin, înainte să fie dus la ambulanță.
 
La primele ore ale dimineții, colegii noștri au intervenit la un accident rutier petrecut în localitatea Bologa. În afara părții carosabile erau un microbuz răsturnat și un autotren puternic avariat. Din fericire, n-au existat persoane încarcerate, însă trei victime necesitau îngrijiri medicale.
 
În timp ce le acordau acestora primul ajutor calificat, pompierii au găsit în interiorul microbuzului o cușcă răsturnată. Nu și-au dat seama din prima despre ce este vorba, până când au auzit schelălăitul unui câine speriat de cele întâmplate.
 
“Băieți, haideți să îl scoatem și să îi căutăm stăpânul!”
După ce au luat cușca, pompierii s-au îndreptat spre ambulanțele venite să transporte pacienții la spital. Stând pe o targă, un bărbat le-a spus:
 
“Este al nostru, dar trebuie să merg la spital și nu pot să îl iau cu mine. De abia l-am primit, are doar patru luni”.
Cum la o intervenție nimeni nu este lăsat în urmă, imediat ce au strâns echipamentele, salvatorii au luat cu ei cățelul ce tremura de spaimă. Când au ajuns ajuns la unitate, au văzut că micul patruped suferise o rană la o lăbuță. Fără să stea pe gânduri, au luat legătura cu veterinarul din oraș.
 
“Ionuț, am vorbit cu medicul. Te rog să iei cățelul și să îl duci să îl trateze”, i-a transmis șeful de tură subalternului mai tânăr.
 
Cățelul a fost evaluat și bandajat, iar acum se află în afara oricărui pericol. Ba mai mult, le ține companie pompierilor. Asta pentru că îl găzduim la Huedin până când stăpânul va fi externat din spital.
 
spot_img
spot_img
spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img

Related articles

Accident pe dealul Feleacului

Un logan a ajuns cu roatele în sus, după o manevră eronată, pe dealul Feleacului. „A fost vorba despre...

Zona Protejată Cheile Turzii este reglementată urbanistic de către Consiliul Județean Cluj

Comisia Tehnică de Urbanism și Amenajare a Teritoriului (CTATU) Cluj, constituită în cadrul Consiliului Județean și condusă de...

Campania „Comune Curate” vine la Săndulești

În perioada 29 - 30 martie, ECOTIC Transilvania va colecta Deșeuri Electrice, Electronice și Electrocasnice, de pe raza...

ABUZ al Poliției Locale Turda – l-au amendat deși a vrut să-și repare greșeala – video

Polițiștii locali din Turda s-au transformat din oameni ai legii, în perceptori de amenzi date cvasi-abuziv. Un turdean s-a...
%d bloggers like this: