spot_img
spot_img

“Vă rog să aveți grijă de cățelul nostru, să nu îl lăsați aici!” – mesajul răniților din accidentul de la Bologa, pentru Pompierii clujeni

spot_img
Aceasta a fost rugămintea pe care a adresat-o un bărbat pompierilor de la Detașamentul Huedin, înainte să fie dus la ambulanță.
 
La primele ore ale dimineții, colegii noștri au intervenit la un accident rutier petrecut în localitatea Bologa. În afara părții carosabile erau un microbuz răsturnat și un autotren puternic avariat. Din fericire, n-au existat persoane încarcerate, însă trei victime necesitau îngrijiri medicale.
 
În timp ce le acordau acestora primul ajutor calificat, pompierii au găsit în interiorul microbuzului o cușcă răsturnată. Nu și-au dat seama din prima despre ce este vorba, până când au auzit schelălăitul unui câine speriat de cele întâmplate.
 
“Băieți, haideți să îl scoatem și să îi căutăm stăpânul!”
După ce au luat cușca, pompierii s-au îndreptat spre ambulanțele venite să transporte pacienții la spital. Stând pe o targă, un bărbat le-a spus:
 
“Este al nostru, dar trebuie să merg la spital și nu pot să îl iau cu mine. De abia l-am primit, are doar patru luni”.
Cum la o intervenție nimeni nu este lăsat în urmă, imediat ce au strâns echipamentele, salvatorii au luat cu ei cățelul ce tremura de spaimă. Când au ajuns ajuns la unitate, au văzut că micul patruped suferise o rană la o lăbuță. Fără să stea pe gânduri, au luat legătura cu veterinarul din oraș.
 
“Ionuț, am vorbit cu medicul. Te rog să iei cățelul și să îl duci să îl trateze”, i-a transmis șeful de tură subalternului mai tânăr.
 
Cățelul a fost evaluat și bandajat, iar acum se află în afara oricărui pericol. Ba mai mult, le ține companie pompierilor. Asta pentru că îl găzduim la Huedin până când stăpânul va fi externat din spital.
 
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

spot_img

Newsletter

spot_img

Descoperă!

Aoleoooo! Andrei Suciu se face, iarăși, de minune!

Într-o postare publicată de pagina T9, pe care Daniel...

Lista incidențelor în zona Turda – Câmpia Turzii

Direcția de Sănătate Publică a Județului Cluj a prezentat,...
spot_img
spot_imgspot_img

Finanțare de 1,2 milioane de euro pentru noi antreprenori din regiunea Nord-Vest

Fundația Civitas pentru Societatea Civilă – Filiala Cluj-Napoca și partenerii săi pun la dispoziție 1,2 milioane de euro finanțare pentru antreprenorii din regiunea Nord-Vest...

Programul evenimentelor organizate duminică, 1 Decembrie 2019, cu ocazia sărbătoririi Zilei Naţionale a României

Ora 11.00 - Biblioteca Municipală “ Teodor Murășanu” - Conferința “INTELECTUALI TURDENI PERSECUTAȚI ÎN PERIOADA REGIMULUI COMUNIST DIN ROMÂNIA” - prezintă muzeograf Horațiu GrozaOra...

Au vândut măști FALSE într-un spital COVID-19 de primă linie

La această oră, polițiștii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice efectuează 10 percheziții domiciliare în municipiul București și în județele Bihor, Brașov, Maramureș și...
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner
%d bloggers like this: