16 C
Turda
Tuesday, August 2, 2022
spot_img
HomeȘtiri TurdaUSR Turda: „Ni s-a desființat ilegal cortul de campanie”

USR Turda: „Ni s-a desființat ilegal cortul de campanie”

Date:

spot_img
spot_img
- Advertisement -

D-l. Emil TURDEAN, în calitate de președinte al partidului parlamentar Uniunea Salvați România (USR), filiala Turda, prin prezenta dorește să aducă în atenția presei un aspect îngrijorător legat de ridicarea abuzivă a cortului Alianței 2020 USR PLUS  de către Poliția Locală a Municipiului Turda.

USR Turda deține autorizație emisă de Primăria Turda pentru amplasarea unui număr de două corturi pe domeniul public până în data de 25 aprilie 2019 (atașat).

În mod unilateral și arbitrar, primarul Cristian Matei și-a încălcat propria dispoziție de aprobare a amplasării corturilor Alianței 2020 USR PLUS Turda, dispunând în numele unor argumente pe care nu le cunoaștem, ridicarea cortului Alianței 2020 USR PLUS Turda de pe domeniul public (din zona Materna) de către Poliția Locală a Municipiului Turda, fapt petrecut luni, 15 aprilie 2019, orele 20-21.

Menționăm faptul că USR Turda nu a primit nicio informare scrisă de la Poliția Locală a Municipiului Turda cu privire la dispoziția primarului Cristian Matei de a se ridica de pe domeniul public cortul Alianței 2020 USR PLUS. După discuția telefonică din data de 17 aprilie a.c. cu reprezentantul Poliției Locale Turda am aflat că acest cort se află în custodia Poliției Locale Turda. Inițiativa telefonului ne-a aparținut.

USR Turda a depus astăzi, 17 aprilie o plângere la Poliția Municipiului Turda, solicitând restituirea cortului și sancționarea făptuitorului conform legii în vigoare. Biroul de presă al USR Turda 

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: