17 C
Turda
Friday, July 22, 2022
spot_img
HomeCluj NewsUSR dispare! Președinta organizației județene Cluj a demisionat

USR dispare! Președinta organizației județene Cluj a demisionat

Date:

spot_img
spot_img
- Advertisement -

USR a devenit doar o umbră palidă a partidului care se anunța drept revelația politică a României.

În această seară, Camelia Sălcudean, fost subprefect de Cluj și fostă președintă a USRPLUS și-a anunțat demisia din partid.

Azi am ales să demisionez din USR și implicit din poziția de Președintă a Filialei Județene Cluj.

Am aderat la PLUS în 2019, fiind convinsă de valorile si principiile pe care această formațiune le promova, de liderii care demonstraseră în guvernul Cioloș din 2016 că se pot face lucruri bune și în România. Ulterior, am acceptat să rămân în partidul rezultat după fuziunea cu USR.
 
Ca orice lider de organizație, odată cu acest gest am considerat că e datoria mea morală să mă adresez celor pe care i-am condus, să le explic detaliat motivele care m-au facut să ajung aici.
 
Cu o viteză pe care nu mi-aș fi imaginat-o, postarea mea de pe grupul intern de membrii a fost ștearsă, mi-au fost anulate drepturile si eliminată din alte grupuri, înainte de a-mi trimite oficial demisia pe email și înainte ca filiala din care fac parte (Florești) să i-a act de demisie și să o proceseze. Este incredibil cât de mărunți sunt totuși acești oameni alături de care credeam că s-ar putea construi ceva.
 
Cu toate că e o decizie care s-a conturat de ceva timp nu a fost ușor să o iau, dar modul în care s-a procedat îmi confirmă că a fost decizia corectă, iar pentru asta le mulțumesc.”, a declarat Camelia Sălcudean.
 
De asemenea, fostul președinte USR a atașat un mesaj, adresat colegilor săi din organizație, prin care-și motivează demisia.
 
 

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: