spot_img

Unul dintre cele mai luxoase spitale clujene intră în lupta cu COVID-19 – va trata GRATUIT pacienții cu forme medii și severe

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

Incepand de astăzi, 5 februarie 2022, Spitalul Polaris Medical a fost clasificat spital de nivel I Covid, ceea ce inseamna ca in aceasta unitate sunt tratati GRATUIT pacienti cu forme dintre cele mai severe de Coronavirus. De asemenea, CENTRUL DE EVALUARE al Spitalului Polaris Medical functioneaza incepand de astazi si este destinat persoanelor infectate cu SARS-CoV-2, acestea beneficiind gratuit de consultații, analize de laborator, investigații medicale și tratament.

Din capacitatea totala de 180 paturi a Spitalului, 50 de paturi au fost alocate sectiei COVID din care 10 pentru ATI COVID, acestea fiind situate într-un corp separat de cladire. Spitalul este dotat cu aparatura de ultima generatie, și personal medical pregatit pentru a trata o diversitate larga de patologii.

Echipa medicala a Spitalului Polaris Medical este formata din medici cu experienta – medicina interna, terapie intensiva, pneumologie, cardiologie. gastroenterologie și epidemiologie.

INTERNARE DIRECTA: Orice persoana care prezinta forme medii sau grave de Covid se poate adresa direct pentru a beneficia de spitalizare GRATUITA la sectia Covid si sectia ATI Covid.

Triajul clinic si epidemiologic se realizeaza in cadrul Ambulatoriului, respectiv la sectia Covid/ATI Covid, in functie de gravitatea formei de boala. Pacientii sunt evaluati, se stabileste fluxul acestora pentru a primi cat mai repede suportul medical de investigatie, respectiv de tratament, in regim spitalizat fie la sectia Covid, fie la ATI Covid.

Accesul in Ambulatoriu se face prin prezentare directa (NU este nevoie de bilet de trimitere ) sau pe baza de programare, iar la sectia Covid/ATI Covid din spital se realizeaza direct pentru persoanele cu forme usoare si medii si prin transfer pentru persoanele cu forme grave de Covid. Pentru a asigura siguranta tuturor pacientilor, circuitele catre Sectia Covid si Centrul de evaluare sunt complet separate.

Celelalte sectii și Ambulatorul Spitalului functioneaza in continuare in regim normal non Covid, avind circuite complet separate.

Programul Centrului de evaluare este Luni – Vineri orele 8-15

Pentru informatii si programari pacientii pot suna la numarul de telefon: 0264 933.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Tragedie la aeroportul Târgu Mureș – a căzut cu parașuta

Astăzi, în jurul orei 11.45, polițiștii au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că un tânăr,...

A lovit o femeie de 66 de ani cu trotineta ȘI A FUGIT DE LA FAȚA LOCULUI – o cunoașteți?

Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au intervenit la un accident de circulație semnalat la data...

DJ Ionuț Petrovan și Compact Paul Ciuci vor face SHOW la zilele orașului!

Vă era dor de distracție, muzică, ringhiș și artificii? Ei bine, așteptarea voastră a luat sfârșit deoarece luna iunie aduce...

Crimă în zona de munte a Clujului? O târgumureșeancă a dispărut în condiții suspecte

La data de 23 mai a.c., în jurul orei 13.05, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată prin apel...
spot_img

EXCLUSIV: Vezi ce spune Liviu Alexa despre demiterea lui Petre Pop din PSD

În ultima perioadă, consilierul județean, Petre Pop, a fost ținta unor informații și zvonuri venite „pe surse”. Dacă în urmă cu două săptămâni, toate indiciile...
%d bloggers like this: