spot_img
spot_img

Unele drumuri județene, afectate de polei

spot_img

Date:

Share post:

spot_img

Peste 60 de tone de material antiderapant folosite pentru combaterea acestuia

Consiliul Judeţean Cluj informează participanţii la trafic în legătură cu faptul că, în cursul dimineţii zilei de vineri, 7 decembrie 2018, pe raza judeţului Cluj nu există drumuri judeţene blocate sau închise traficului rutier, circulaţia desfășurându-se, pe mai multe sectoare de drum, în condiţii specifice sezonului rece.

În ultimele 24 de ore, din cauza temperaturilor sub zero grade Celsius înregistrate în cursul nopţii, mai multe drumuri judeţene au fost afectate de fenomenul de polei.

În acest context, pentru asigurarea unor condiţii optime de circulaţie, în cursul zilei de joi, 6 decembrie a.c., s-a acţionat, inclusiv prin revizii, pe 29 de drumuri sau sectoare de drumuri judeţene situate pe raza zonelor Huedin, Gilău şi Gherla. Intervenția a fost realizată cu ajutorul a 9 utilaje. Tot în aceste zone, în cursul nopţii şi al acestei dimineţi se acţiona pe 14 drumuri judeţene, cu 3 utilaje. În urma acestor acţiuni, a fost folosită o cantitate de 31 de tone de material antiderapant.

Pe drumurile judeţene situate în zona Turda, în cursul zilei de ieri s-a intervenit pe un drum judeţean, cu 2 utilaje. La această oră, se acţionează, inclusiv prin revizii, pe 2 drumuri judeţene, cu 2 utilaje. În urma acestor acţiuni, a fost folosită o cantitate însumată de 16 tone de material antiderapant.

De asemenea, pe drumurile judeţene situate în zona Dej, în cursul zilei de ieri s-a intervenit pe 10 drumuri sau sectoare de drumuri judeţene, cu 4 utilaje. La această oră, se acţionează, inclusiv prin revizii, pe 3 drumuri judeţene, cu un utilaj, fiind folosită o cantitate totală de 20 de tone de material antiderapant.

În continuare, se efectuează revizii pe mai multe drumuri judeţene pentru verificarea stării părţii carosabile, urmând să se acţioneze în caz de necesitate.

Biroul de presă

7 decembrie 2018

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Fosta iubită a lui Mob Trap rupe tăcerea: A venit cu șase băieți, să mă filmeze și să mă scuipe!

Scandalul pe care l-a făcut nigerianul ajuns mare vedetă, Mob Trap, continuă să producă reacții. În presa clujeană...

Cel mai așteptat spectacol de pian are loc, în toamnă, la Cluj

După multe concerte de succes, cu toate biletele vândute, în lume și în București, HAVASI va concerta pentru...

Cu Flaviu Chișu și Tudor Duma în teren, Gemina Cluj pierde finala de la Deva

A fost un meci spectaculos, în care infanteriștii clujeni au fost foarte aproape de victorie. Totuși, din cauză că...

Echipa lui Alexa mai stă un an la județ! Supporter 2.0 Cluj Napoca ratează promovarea

După egalul de săptămâna trecută, obținut la Iclod, Supporter 2.0 Cluj Napoca se alătură formațiilor cu pretenții, care...
spot_img

USR Câmpia Turzii bate, iarăși, câmpii

Ieri seară, într-un exces de zel, USR Câmpia Turzii a postat pe facebook un mesaj cu caracter populist, cu privire la comunitatea de romi...
%d bloggers like this: