spot_img

Un primar UDMR CONTESTĂ modalitatea de împărțire a banilor în județul Cluj

Date:

Share post:

În contextul disputei dintre Alin Tișe și consilierii județeni PSD, privind modul de alocare a banilor de la județ către UAT-uri, RefleqtMedia a discutat cu un primar UDMR în legătură cu acest aspect.

L-am abordat, așadar, pe edilul comunei Mihai Viteazu, Ioan Zeng, pentru ca acesta să ne spună părerea sa proprie despre felul în care se împart banii de la județ.

„Lumea trebuie să înțeleagă că noi suntem oameni politici doar în perioada campaniei electorale și că, după aceea, suntem oameni, în slujba cetățenilor. De aceea nu sunt de acord cu modul în care se împart banii județului – pe criterii politice. Defapt, cred că ar trebui să se țină cont doar de populația comunelor și orașelor, atunci când se împart banii. Eu și cu primarul de la Viișoara, Ioan Roman, suntem prieteni și îi dau dreptate când spune că nu s-au împărțit corect banii. Nu este normal ca două comune cu aceeași populație, să primească bani distinct. Mihai Viteazu și Viișoara au între 5000 și 6000 de locuitori, cu toate acestea, Viișoara a primit 70.000 de lei, iar Mihai Viteazu 160.000. Nu este corect”, a spus Ioan Zeng.

Ieșirea edilului de la Mihai Viteazu este, de departe, cea mai plină de curaj și de coloană vertebrală ieșire publică dintre toți primarii de UAT-uri din județul Cluj.

Acesta nu numai că a dat un adevărat exemplu de prietenie, dincolo de culoarea politică, dar demonstrează cu argumente că se poate dezvolta armonios un județ.

Felicitări, domnule primar UDMR, RUȘINE ALIN TIȘE, PNL ȘI UDMR CLUJ!

spot_img

Subscribe

spot_img

Popular

More like this
Related

Comunicat lansare proiect: „RENOVARE ENERGETICĂ A CLĂDIRII REZIDENȚIALE MULTIFAMILIALE DIN COMUNA VALEA LARGĂ, JUDEȚUL MUREȘ”

„Apel de proiecte gestionat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice...

Petridenii, nemulțumiți tot mai mult de primarul, Ioan Pîrv

Pe rețelele de socializare apar tot mai multe sesizări/plângeri/reclamații...

770 de tone de material antiderapant au fost folosite în acțiunile de deszăpezire și de combatere a poleiului pe drumurile județene

Circulația rutieră se desfășoară în condiții de iarnă     Consiliul Judeţean...
%d bloggers like this: