26 C
Turda
Friday, August 12, 2022
spot_img
HomeȘtiri TurdaUn liberal vrea table interactive în școlile turdene

Un liberal vrea table interactive în școlile turdene

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Eficiența sistemului de bugetare participativă, implementat de Primăria Municipiului Turda își arată efectele inclusiv în strategia opoziției.

Consilierul local PNL, Marius Riter, a făcut o propunere, prin intermediul platformei „TurdaDecide”, prin care solicită finanțare pentru introducerea unui sistem de table interactive în școlile turdene.

„In clasele unităților de învățământ de pe raza municipiului Turda mijloacele și materialele didactice diferă mult de la o școala la alta. Unele clase au în dotare mijloace și materiale didactice de ultima generație cum ar fi calculatoare și proiectoare, table interactive (achiziționate din fondul clasei) pe când altele sunt dotate cu mijloace și materiale didactice rudimentare gen tabla și creta (părinți cu posibilități materiale modeste).

Din dorința de a elimina discriminarea intre elevii din municipiul Turda și din convingerea ca unitățile de învățământ din municipiul Turda trebuie să asigure un standard de calitate ridicat al actului educațional indiferent de posibilitățile materiale ale părinților, în calitate de simplu cetățean, am depus proiectul pentru bugetare participativa „Dotarea sălilor de clasa cu table interactive”.

Știu că sunt săli de clasa care au fost dotate deja cu acest tip de table interactive. Pentru ca acest proiect să fie echitabil pentru toți elevii propun sa se identifice aceste clase iar lor sa li se aloce contravaloarea acestei table în lei, pentru a se folosi la alte cheltuieli pe care le considera necesare sau pentru a returna părinților banii alocați inițial pentru achiziția acestor table interactive.

Mai multe informatii gasiti pe platforma: https://turdadecide.ro”, a spus Riter, care a și promovat ideea de bugetare participativă a executivului.

Iată, deci, un exemplu în care dreapta și stânga se unesc spre binele turdenilor.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: